icon

Zakopávanie usmrtených kráv a zdroje pitnej vody

3. apr 2025

Tak tomuto absolutne nerozumiem. Na zahrade si clovek nesmie zakopat psa, lebo ohrozi spodne vody, ale 3500 krav vpohode zakopu blizko zdroja pitnej vody? Ministerstvo ZP vraj situaciu preverilo a je to v poriadku. Akoze nechcem konspirovat, ale nejake rozumne vysvetlenie od odbornika k tomu niekde je?

lucka_ke
3. apr 2025

asi toľko k tomu keď Taraba povedal, že to problém nebude tak nebude... odborníci v tejto krajine nemajú žiadne slovo

cukroska
3. apr 2025

Čo čakáš tu na Slovensku...Onedlho budú v zástupoch stáť pred väznicou, keď pustia Černáka ☠🤮 Slovensko je žiaľ mafiánska a skorumpovaná krajina.

balerina2025
3. apr 2025

ja nemam slov

autor
3. apr 2025

A ze ludi o tom informovali az po tom, co sa zacali cudovat ako cez obec chodia hasici a kamiony. Tak ja neviem, ak ma clovek studnu tak si ma robit teraz nonstop rozbor, lebo stat mu ktovie kedy zakope mrtve zvierata hocikde a neda ani vediet?

januarova
4. apr 2025

Nuz, voličov koalície to vôbec netrápi, ich trápia LGBT a podobne veci😵‍💫 a odborníkov nepočúvajú, oni majú svoj názor na všetko...
Ešte stále nie je krajina na dne 🥺

jednoduchomaria89
4. apr 2025

Nikoho to nezaujíma ( teda väčšinového volica určite nie, bolo by nás viacej na protestoch ) , všetko je v poriadku , mimo témy , ale toto sú veci čo hlavne koalícia a ich patolizaci riešia:Upratovala v Národnej galérii za 25 eur na hodinu. Teraz má získať post programovej manažérky
Bežný občan, slušný podnikateľ nie je podstatny , bude ešte sranda

sevrin
4. apr 2025

Ešteže smeráci nevládli počas Covidu, nakazených by dali rovno zastreliť a zakopať.

eva8
6. apr 2025

Okrem ineho - vius prezije aj pod zemou. Mozno by ich mali palit. Ale ako a kde? V Cine by uz bolo za tu dobu vystavene "krematorium pre hromadne spalovanie hospodarskych zvierat"
Odbornici vedia, ci staci len zakopat

barrilla
17. apr 2025

Je k tomu vyjadrenie stredoslovenskej vodáraneskej spoločnosti. Má ho Kiča z Demokratov na svojom FB. A presne to tam píšu, že je to ohrozenie.