icon

Zverejnili nominácie na Homofóba roka

16. máj 2025

Kto by bol váš víťaz? U mňa vyhráva Šimkovičová.

Nominácie na Homofóba roka 2025:

1. Martina Šimkovičová – ministerka kultúry a šíriteľka konšpirácií
Za výrok: „LGBTI+ mimovládky už od ministerstva kultúry nedostanú ani cent.“

2. Igor Matovič – predseda Hnutia Slovensko a bývalý premiér
Za výrok namierený proti Petrovi Pellegrinimu: „Pellegrini si oblieka červené tangáče a pozýva si rôznych mužov do bytu.“

3. Separ – raper
Za výrok: „Ja len nesúhlasím s tým, aby sa na základných školách na prvom stupni dávalo deťom na výber, či sú radiátor alebo žehlička.“

4. Martin Kližan – bývalý tenista
Za podporu Daniela Bombica, známeho z nenávistných výrokov, vrátane večere so stíhaným extrémistom, ktorého vyjadrenia boli opakovane označené za homofóbne, rasistické a antisemitské.

5. Rudolf Huliak – minister cestovného ruchu a športu
Za výrok: „Tvrdo a striktne sa ohradzujeme proti šíreniu tu demagogickej ideológie progresívneho liberalizmu, ktorou je ideológia LGBT a 72 nezmyslov, ktoré nazývajú rodmi.“

zuzanka.zuzu
16. máj 2025

tento rok nič moc pikantné... matovič na sedláka ako vždy, kližan na blba ako vždy, šimkovičová tuto len niečo oznámila (podľa mňa má iné hlášky ktoré sa dali použiť), separ povedal len pravdu 🤷 takže asi huliak

doriiis
16. máj 2025

Som presvedčená,že admini sú občas takisto pripečení,ako autori niektorých tém
Admini prosim vás,keď už ste zmenili názov tak kto a kde zverejnil túto anketu? Nejaký vás anonym tu na MK?

nyusika
16. máj 2025

Dany Kolar alias Bombic... paradoxne on sam je gay

lenkasarka
16. máj 2025
@doriiis

Admini prosim vás,keď už ste zmenili názov tak kto a kde zverejnil túto anketu? Nejaký vás anonym tu na MK?

@doriiis
Ale noo..

hopatko
16. máj 2025

Vy ste gdo? Jednoznacne vyhrava tato kreatura, pre mna absolutne stelesnenie gycovej homofobnej tuposti.

hopatko
16. máj 2025
@doriiis

@doriiis ejha, cenzura gde? Skandal.

nyusika
16. máj 2025
@doriiis

@doriiis ale no toto...coze takto vulgarne _

viestta
16. máj 2025
@doriiis

tetapetra
16. máj 2025
@doriiis

@doriiis niekedy je mlčať zlato. 😂

elizme
16. máj 2025
@zuzanka.zuzu

tento rok nič moc pikantné... matovič na sedláka ako vždy, kližan na blba ako vždy, šimkovičová tuto len niečo oznámila (podľa mňa má iné hlášky ktoré sa dali použiť), separ povedal len pravdu 🤷 takže asi huliak

@zuzanka.zuzu hah presne moje myšlienky 😅 som čakala tiež niečo zaujímavejšie

rozculena
16. máj 2025

So Separom súhlasím....myslím,že to je vytrhnuté z kontextu,on proti homosexuálom nemá nič