icon

Zakopane - vianočné trhy

terezka2911
23. okt 2022

Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosť s vianočnými trhmi v Zakopanom. Kedy sú, či sa oplatí ísť. Prosím, kľudne mi napíšte do správy, ak niekto bol, rada by som o tom vedela viac, pretože by sme chceli ísť, ale nemáme v okolí nikoho, kto bol, žiadne skúsenosti. Ďakujem pekne.

Strana
z2
ana82
23. nov 2022

@renselka myslím si, že to začne tento víkend pvou adventbou nedeľou

iwetkaa
4. dec 2022

@adamcovam prosím vás, kde presne nájdeme ten nápis zakopane?ideme toho týždňa. Ďakujem

adamcovam
5. dec 2022

@iwetkaa v parku , ktorý ide vedľa celej pešej zóny...vlastne za budovami vpravo

gertrudka222
5. dec 2022

Jasne, ze robia a oplati, si myslim ze sa oplati. My sme boli pred tyzdnom v Novom Targu a myslim, ze sme super nakupili. Aj cenovo, no oni maju aj take trocha ine veci

ana82
5. dec 2022

@gertrudka222 no si ma potešila ideme do zakopaneho na predlžený víkend a rozmýšľam aj nad targom daj prosím tipy čo sa oplatí kúpiť ďakujem

adamcovam
5. dec 2022

@ana82 maslo 300g ...4 ks...5€

hava77
8. dec 2022

Chcem sa spýtať ci sa oplatí ísť v zakopanom na trhy oblečenie obuv kozuchy a tak....taka slovenská nakupna predvianočná nálada.

ana82
9. dec 2022

@hava77 no neviem trhy začínajú dnes čo som včera videla tak všetko predražené na nákupy skôr asi targ

adamcovam
9. dec 2022

@ana82 v Targu chceli za vestu 70€, v Zakopanom 45... tú istú

flimelka
9. dec 2022

@adamcovam ahaaa heh pekne a to by som povedala, ze zakopane bude drahsie nez targ. tak ono uz to tam nie je take lacne ako kedysi, ale co to sa tam da akoze este lacnejsie nakupit

adamcovam
9. dec 2022

@flimelka maslor🤣
@flimelka

ana82
9. dec 2022

@adamcovam no ja dnes synovi čiapku takú otras býk s karikou v nose🙈zakopane 28 eur hore na Gubalowskej 15 ...

adamcovam
9. dec 2022

@ana82 treba popozerať asi

brian007
9. dec 2022

@adamcovam ahoj... kde bolo lacnejsie jak v novom targu? v Zakopanom?

hava77
10. dec 2022

A ešte otázka, dá sa nakúpiť aj v nedeľu? Obchody sú otvorené .poprípade trhové stánky v zakopanom?

adamcovam
10. dec 2022

@hava77 niektoré boli aj v nedeľu otvorené...boli sme pred 4 týždňami

adamcovam
10. dec 2022

@brian007 áno

moncurikv
13. dec 2022

@mamamasama ahoj, prosím ťa, to sú trhy ako v Nowom Targu, také predajné, alebo čisto Vianočné, kde je pár stánkov a viac punč a jedlo? Ďakujem

moncurikv
13. dec 2022

@adamcovam a je tam niekde aj parkovísko?

adamcovam
13. dec 2022

@moncurikv určite sa nájde...ale my sme.parkovali pri hoteli v centre

moncurikv
13. dec 2022

@adamcovam vyššie som písala ešte otázku, či sú to skôr Vianoce trhy s viac jedlom a punčom, alebo predajne ako v Nowom Targu? Chceme ísť teraz v sobotu, ale nevieme kam sa viac oplatí.

vulka
13. dec 2022

@terezka2911 Trhy sú v Zakopanom stále. A stále sú rovnaké = tradičné pekné poľské. Bola som teraz v sobotu. Nič extra vianočné tam nebolo.

milagros74
14. dec 2022

Ahojte baby.tiez ideme do zakopaného,idem s dcérou.kde sa tam dá celkom za slušné peniaze najesť v teple? ďakujem

vulka
14. dec 2022

na hlavnej ulici kdekoľvek

chiluk
27. dec 2022

Budú ešte trhy v Zakopanom tento tyzden?

moncurikv
27. dec 2022

@vulka tak sme boli ale už tam určite nepôjdem, to nemá s trhom nič spoločné, nič tam nie je. To bola naozaj iba ulica s jedlom a nejakými butikmi, alebo skôr normálne obchody.Jedine to ruské kolo bolo krásne. Takže tam na nákupy určite nie.

Strana
z2