Zakopane - vianočné trhy
Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosť s vianočnými trhmi v Zakopanom. Kedy sú, či sa oplatí ísť. Prosím, kľudne mi napíšte do správy, ak niekto bol, rada by som o tom vedela viac, pretože by sme chceli ísť, ale nemáme v okolí nikoho, kto bol, žiadne skúsenosti. Ďakujem pekne.
Jasne, ze robia a oplati, si myslim ze sa oplati. My sme boli pred tyzdnom v Novom Targu a myslim, ze sme super nakupili. Aj cenovo, no oni maju aj take trocha ine veci
@gertrudka222 no si ma potešila ideme do zakopaneho na predlžený víkend a rozmýšľam aj nad targom daj prosím tipy čo sa oplatí kúpiť ďakujem
Chcem sa spýtať ci sa oplatí ísť v zakopanom na trhy oblečenie obuv kozuchy a tak....taka slovenská nakupna predvianočná nálada.
A ešte otázka, dá sa nakúpiť aj v nedeľu? Obchody sú otvorené .poprípade trhové stánky v zakopanom?
@mamamasama ahoj, prosím ťa, to sú trhy ako v Nowom Targu, také predajné, alebo čisto Vianočné, kde je pár stánkov a viac punč a jedlo? Ďakujem
@terezka2911 Trhy sú v Zakopanom stále. A stále sú rovnaké = tradičné pekné poľské. Bola som teraz v sobotu. Nič extra vianočné tam nebolo.
Ahojte baby.tiez ideme do zakopaného,idem s dcérou.kde sa tam dá celkom za slušné peniaze najesť v teple? ďakujem
na hlavnej ulici kdekoľvek
Budú ešte trhy v Zakopanom tento tyzden?

@renselka myslím si, že to začne tento víkend pvou adventbou nedeľou