Život v Poľsku. Žije sa vám lepšie?
Ahojte, žijete niekto v Poľsku ? Žije sa vám lepšie ? Mne sa hlavne páči, že politika ohľadom rodiny je oveľa lepšia ako u nás, tu človek s deťmi keď je matka na RD dosť ťažko prežíva.. tak či je reálne ten život v Poľsku jednoduchší ?
Poľsko sa teraz posúva dosť hore, predbehli už aj ČR a ľudia sú práveže viac priateľskí ako slováci. Veľmi sa mi páči Krakow aj Warszawa.. na jazyk sa podľa mňa dá slovákom rýchlo nabehnúť, je to celkom príbuzné..ja by som išla keby manžel a syn súhlasili 😃
@anonym_7ba5ea já čo som stretol palákov vzdy snima bola sranda.
@unbeholfen Bože ty trepeš chlape. Teba zo zamestnaní nevyhadzujú kvôli tomu, či je vyššia, alebo nižšia nezamestnanosť. Problém je v tebe. Či budeš na Slovensku, v Poľsku, alebo v Singapure.
@anonym_c13650 však to hovorím aj ja, keď sa ma pýtajú že prečo neemigrujem do zahraničia. Oni narozdiel odomňa aj vedia robiť, vedia jednať v situáciách, tak im sa lahko hovorí. Ja by som v každej krajine skončil ako spodina.
Len otázka je kde je lepšie byť bedzomovcom? V Poľsku alebo inde? Keďže sú vraj velmi nábožensky založená krajina, možno je tam charít, sociálnych pracovníkov, a proste možností pre bezdomovcov.
Možno je tam viac charít, nízkoprahových centier, lepší sociálny systém pre lúzrov, keďže je to bohatšia krajina atď.

A majú nižššiu nezamestnanosť čo by mi možno dalo šancu že by ma nevyhodili po mesiaci…
@unbeholfen Bože ty trepeš chlape. Teba zo zamestnaní nevyhadzujú kvôli tomu, či je vyššia, alebo nižšia nezamestnanosť. Problém je v tebe. Či budeš na Slovensku, v Poľsku, alebo v Singapure.