Darujem kočík 2v1
Ahojte, poznate niekto, prosím, niekoho, komu by sa zišiel kocik? Po roku v inzerátoch ho nikto nekúpil a už nám doma zavadzia, tak by som rada pomohla niekomu, kto to potrebuje🙂

@lenkahavrilova môžeš darovať aj do nemocnice na detské oddelenie alebo do detského domova niekedy potrebujú
@lenkahavrilova mne by sa zišiel ,mne sa už rozpadá podvozok lebo odvozil veľa detí a vozím deti aj v košíku je to pán kočík .Len škoda že si až zo Žiliny . Videla som ako ho predávajú niektorú aj za 400 eur je to starý model podľa mňa nepredajný aj preto že stokke ho už ani nepredáva a ako značka dosť okresali výrobu strašne ale môj odvozil kopu deti dávam mu zabrať snáď niečo ešte vydrží .
@lenkahavrilova skús napísať @felinda
Ďakujem za všetky odpovede🙂
@vsetkounas presne ako píšeš, už je to postarší pán🙂 ale Pán s veľkým P, bola som s ním velmi spokojná, zvládol veľa
Keby som bližšie tak ho beriem
Dobrí mohla bysom poprosiť pre sestru
Dobrý deň prajem môžem vás veľmi krásne poprosiť čakáme bábätko a budeme mať, dievčatko a nemôžeme si dovoliť .. kúpiť keď je ešte voľný ďakujem
Dobrý deň prajem môžem vás veľmi krásne poprosiť čakáme bábätko a budeme mať, dievčatko a nemôžeme si dovoliť .. kúpiť keď je ešte voľný ďakujem
@karalovadzesika81 dostaneš kočikové, takže neboj, budeš si môcť dovoliť kúpiť
@karalovadzesika81 dostaneš kočikové, takže neboj, budeš si môcť dovoliť kúpiť
@anonym_f4cd10 bábätko sa narodi iba 06.02

https://naruc.sk/