icon

Darujem kočík 2v1

lenkahavrilova
28. mar 2025

Ahojte, poznate niekto, prosím, niekoho, komu by sa zišiel kocik? Po roku v inzerátoch ho nikto nekúpil a už nám doma zavadzia, tak by som rada pomohla niekomu, kto to potrebuje🙂

Darujem kočík 2v1Darujem kočík 2v1
janickacrazy
28. mar 2025

@lenkahavrilova môžeš darovať aj do nemocnice na detské oddelenie alebo do detského domova niekedy potrebujú

vsetkounas
28. mar 2025

@lenkahavrilova mne by sa zišiel ,mne sa už rozpadá podvozok lebo odvozil veľa detí a vozím deti aj v košíku je to pán kočík .Len škoda že si až zo Žiliny . Videla som ako ho predávajú niektorú aj za 400 eur je to starý model podľa mňa nepredajný aj preto že stokke ho už ani nepredáva a ako značka dosť okresali výrobu strašne ale môj odvozil kopu deti dávam mu zabrať snáď niečo ešte vydrží .

lenkasarka
29. mar 2025

@lenkahavrilova skús napísať @felinda

lenkahavrilova
autor
29. mar 2025

Ďakujem za všetky odpovede🙂
@vsetkounas presne ako píšeš, už je to postarší pán🙂 ale Pán s veľkým P, bola som s ním velmi spokojná, zvládol veľa

vilocka31
30. mar 2025

Keby som bližšie tak ho beriem

lucikaa1
3. apr 2025

Dobrí mohla bysom poprosiť pre sestru

karalovadzesika81
10. okt 2025

Dobrý deň prajem môžem vás veľmi krásne poprosiť čakáme bábätko a budeme mať, dievčatko a nemôžeme si dovoliť .. kúpiť keď je ešte voľný ďakujem

anonym_f4cd10
10. okt 2025
@karalovadzesika81

Dobrý deň prajem môžem vás veľmi krásne poprosiť čakáme bábätko a budeme mať, dievčatko a nemôžeme si dovoliť .. kúpiť keď je ešte voľný ďakujem

@karalovadzesika81 dostaneš kočikové, takže neboj, budeš si môcť dovoliť kúpiť

karalovadzesika81
11. okt 2025
@anonym_f4cd10

@karalovadzesika81 dostaneš kočikové, takže neboj, budeš si môcť dovoliť kúpiť

@anonym_f4cd10 bábätko sa narodi iba 06.02