Kde zoženiem Alzaka?
Dobrý deň prosím vás zháňam pre syna “alzaka” na stránke je vypredaný. Keď ho vidí je z neho maximálne hotový. Ak ho niekto máte budem vďačná za ponuku .
@alexf98 Dobry den. Neviem z akého mesta ste, ale skúste priamo osobne na predajni. Dostali sme Alzaka, ktorého mali na predajni za sklom. Veľa šťastia.
uz asi velmi nikde, ja som ho takto pred rokom zacala zhanat na vianoce a bol vsade vypredany.
Neskúšala si pozrieť na bazoši? Ja som tam videla pár týždňov dozadu niečo také. Zháňala som tiež takto jednu konkrétnu vypredanú hračku a tam ju mali.
@marcelik88 skusala, žiaľ je tam iba jeden inzerát a už je predaný. Ale Dakujem za radu
@alexf98 Dobry den. Neviem z akého mesta ste, ale skúste priamo osobne na predajni. Dostali sme Alzaka, ktorého mali na predajni za sklom. Veľa šťastia.
@anonym_9cf577 skusala som volať do predajni v BA ale vraj ho tam už nemaju .. dosť dlhu dobu je vraj vypredaný
Tu je: Magyarul beszélő Alza plüss földönkívüli - Plüss | Alza.hu https://share.google/OhvyicL0YZw4xOCxU
Ja mám na predaj
Tiez mam
@anonym_9cf577 skusala som volať do predajni v BA ale vraj ho tam už nemaju .. dosť dlhu dobu je vraj vypredaný
@alexf98 ja máma predam novy len nema vysačku
Dakujem pekne za správy ospravedlňujem sa že odpovedám neskoro už sme plysaka zohnali, ale ak niekto ma aj hovoriaceho kľudne vezmem aj toho. 🙂
Ja mám na predaj
@alickapusinka dobrý deň mate alzaka ? ale toho čo aj rozprava či nie ?😊 ďakujem pekne za odpoveď😊
Tiez mam
@livka_ Dobrý deň máte toho alzáka čo ak rozpravá či nie ? ďakujem pekne za odpoveď😊
@alickapusinka dobrý deň mate alzaka ? ale toho čo aj rozprava či nie ?😊 ďakujem pekne za odpoveď😊
@kvetinka122 nie nerozprava nič
@livka_ Dobrý deň máte toho alzáka čo ak rozpravá či nie ? ďakujem pekne za odpoveď😊
@kvetinka122 neozprava

Neskúšala si pozrieť na bazoši? Ja som tam videla pár týždňov dozadu niečo také. Zháňala som tiež takto jednu konkrétnu vypredanú hračku a tam ju mali.