icon

Kde zoženiem Alzaka?

alexf98
19. nov 2025

Dobrý deň prosím vás zháňam pre syna “alzaka” na stránke je vypredaný. Keď ho vidí je z neho maximálne hotový. Ak ho niekto máte budem vďačná za ponuku .

marcelik88
19. nov 2025

Neskúšala si pozrieť na bazoši? Ja som tam videla pár týždňov dozadu niečo také. Zháňala som tiež takto jednu konkrétnu vypredanú hračku a tam ju mali.

anonym_9cf577
19. nov 2025

@alexf98 Dobry den. Neviem z akého mesta ste, ale skúste priamo osobne na predajni. Dostali sme Alzaka, ktorého mali na predajni za sklom. Veľa šťastia.

pannama1
19. nov 2025

uz asi velmi nikde, ja som ho takto pred rokom zacala zhanat na vianoce a bol vsade vypredany.

alexf98
autor
19. nov 2025
@marcelik88

Neskúšala si pozrieť na bazoši? Ja som tam videla pár týždňov dozadu niečo také. Zháňala som tiež takto jednu konkrétnu vypredanú hračku a tam ju mali.

@marcelik88 skusala, žiaľ je tam iba jeden inzerát a už je predaný. Ale Dakujem za radu

alexf98
autor
19. nov 2025
@pannama1

uz asi velmi nikde, ja som ho takto pred rokom zacala zhanat na vianoce a bol vsade vypredany.

@pannama1 tiež som pozerala aj cez alzu.cz ale veru nikde ho niet ./

alexf98
autor
19. nov 2025
@anonym_9cf577

@alexf98 Dobry den. Neviem z akého mesta ste, ale skúste priamo osobne na predajni. Dostali sme Alzaka, ktorého mali na predajni za sklom. Veľa šťastia.

@anonym_9cf577 skusala som volať do predajni v BA ale vraj ho tam už nemaju .. dosť dlhu dobu je vraj vypredaný

ppribula
19. nov 2025

Tu je: Magyarul beszélő Alza plüss földönkívüli - Plüss | Alza.hu https://share.google/OhvyicL0YZw4xOCxU

alickapusinka
19. nov 2025

Ja mám na predaj

livka_
19. nov 2025

Tiez mam

alickapusinka
19. nov 2025
@alexf98

@anonym_9cf577 skusala som volať do predajni v BA ale vraj ho tam už nemaju .. dosť dlhu dobu je vraj vypredaný

@alexf98 ja máma predam novy len nema vysačku

almia
19. nov 2025

Viem vyrobiť vykrajovacku ;) môžte si napiecť keksíky medovníky alebo do plastelíny potláčať ..aj postavičku to viem plastovú vyrobiť - niečo ako zapich ;)

mamaaja82
19. nov 2025

@alexf98 ja som pisala spravu o 14:43,ze ho mam a viem poslat,sprava neprecitana.

alexf98
autor
20. nov 2025

Dakujem pekne za správy ospravedlňujem sa že odpovedám neskoro už sme plysaka zohnali, ale ak niekto ma aj hovoriaceho kľudne vezmem aj toho. 🙂

kvetinka122
1. dec 2025
@alickapusinka

Ja mám na predaj

@alickapusinka dobrý deň mate alzaka ? ale toho čo aj rozprava či nie ?😊 ďakujem pekne za odpoveď😊

kvetinka122
1. dec 2025
@livka_

Tiez mam

@livka_ Dobrý deň máte toho alzáka čo ak rozpravá či nie ? ďakujem pekne za odpoveď😊

alickapusinka
1. dec 2025
@kvetinka122

@alickapusinka dobrý deň mate alzaka ? ale toho čo aj rozprava či nie ?😊 ďakujem pekne za odpoveď😊

@kvetinka122 nie nerozprava nič

livka_
2. dec 2025
@kvetinka122

@livka_ Dobrý deň máte toho alzáka čo ak rozpravá či nie ? ďakujem pekne za odpoveď😊

@kvetinka122 neozprava