Pomoc pri prevoze zvieraťa Brno - Trenčín
Dobrý deň,
hľadáme dobrého človeka, čo by ponúkol pomoc a prepravil malé zviera na trase Brno - Trenčín. Chodí niekto z vás alebo váš manžel na tejto trase prosím?
Co je to mensie zviera? Potkan, papagaj alebo 10kilovy pes...?
@anonym_autor a papiere to zviera ma?
A ake je velke riziko ze chudaka nahodneho sofera ghostnes a bude mu mensie zviera dozivotne visiet na krku? Bude ta musiet nahanat po celom TN okrese? Auto vycistis ty potom?
Najlepsie zadarmo alebo kolko eur/km/kg/hod ponukas?
Môj brat chodí tuto trasu takmer denne. Ale dala si primálo info…
Na fb su skupiny priamo na tieto prevozy
A ake je velke riziko ze chudaka nahodneho sofera ghostnes a bude mu mensie zviera dozivotne visiet na krku? Bude ta musiet nahanat po celom TN okrese? Auto vycistis ty potom?
@martinmmartin 🤦🏻♀️ ty máš toľko otázok, ako keby si to zviera mal prevážať ty. Bežne sa robia prevozy pre psov/mačky z útulkov/ulice a väčšinou tí ľudia sú natoľko ochotní, že im nevadí zašpinené auto a 90% nepýta ani na tankovanie. Neviem, či si to vieš predstaviť, že niečo také existuje alebo počuješ o tom prvýkrát ✌🏼
Keď napíšeš viac info, možno budem vedieť pomôcť.
@martinmmartin 🤦🏻♀️ ty máš toľko otázok, ako keby si to zviera mal prevážať ty. Bežne sa robia prevozy pre psov/mačky z útulkov/ulice a väčšinou tí ľudia sú natoľko ochotní, že im nevadí zašpinené auto a 90% nepýta ani na tankovanie. Neviem, či si to vieš predstaviť, že niečo také existuje alebo počuješ o tom prvýkrát ✌🏼
@nicoletta98 možno má.negativne.skúsenosti. Muž sa raz nechal.nahovoriť, bral.zvieratko na trase Rajka-Rs. Dorazil na určenú adresu písal na messenger, volal, zvonil na zvončeku. Susedia poradili kde dotyčná osoba pracuje, tak ešte blúdil tri hodiny v meste bez úspechu. Oskreli mu auto, a nakoniec nás majiteľ kontaktoval po 22:00
@nicoletta98 možno má.negativne.skúsenosti. Muž sa raz nechal.nahovoriť, bral.zvieratko na trase Rajka-Rs. Dorazil na určenú adresu písal na messenger, volal, zvonil na zvončeku. Susedia poradili kde dotyčná osoba pracuje, tak ešte blúdil tri hodiny v meste bez úspechu. Oskreli mu auto, a nakoniec nás majiteľ kontaktoval po 22:00
@anonym_a26c78 stane sa, ale to zviera za to, žiaľ, nemôže. My sme takisto robili prevoz od majiteľov, ktorý psa nechceli a bolo treba ho odniesť do útulku lebo nemajú auto. Nakoniec pri odovzdávaní psa prišli s autom 😃 mohli sme radšej pomôcť niekomu inému, kto naozaj nemal možnosť, ale nevadí
@martinmmartin písala som solídne o seriózny dopyt, u vás ho hľadať nebudem keďže čakáte len to najhoršie a ochota nula. Už som si raz prevoz takto riešila a všetko prebehlo k spokojnosti všetkých strán.
Ak nikoho nenajdes ja som posiela kralika z tn do brna cez preprav zvire a bez problemov vsetko. Stalo to myslim 20€ nevien ako teraz

daj ake podmienky ponukas nech mas vacsiu sancu.
A mensie zviera je co? Malyy poník?