icon

Pomoc pri prevoze zvieraťa Brno - Trenčín

13. dec 2025

Dobrý deň,
hľadáme dobrého človeka, čo by ponúkol pomoc a prepravil malé zviera na trase Brno - Trenčín. Chodí niekto z vás alebo váš manžel na tejto trase prosím?

martinmmartin
13. dec 2025

daj ake podmienky ponukas nech mas vacsiu sancu.
A mensie zviera je co? Malyy poník?

anonym_efd1c2
13. dec 2025

Co je to mensie zviera? Potkan, papagaj alebo 10kilovy pes...?

simsalabim
13. dec 2025

@anonym_autor a papiere to zviera ma?

martinmmartin
13. dec 2025

A ake je velke riziko ze chudaka nahodneho sofera ghostnes a bude mu mensie zviera dozivotne visiet na krku? Bude ta musiet nahanat po celom TN okrese? Auto vycistis ty potom?
Najlepsie zadarmo alebo kolko eur/km/kg/hod ponukas?

anonym_2068ed
13. dec 2025

Môj brat chodí tuto trasu takmer denne. Ale dala si primálo info…

kiki68
13. dec 2025

Na fb su skupiny priamo na tieto prevozy

nicoletta98
13. dec 2025
@martinmmartin

A ake je velke riziko ze chudaka nahodneho sofera ghostnes a bude mu mensie zviera dozivotne visiet na krku? Bude ta musiet nahanat po celom TN okrese? Auto vycistis ty potom?

@martinmmartin 🤦🏻‍♀️ ty máš toľko otázok, ako keby si to zviera mal prevážať ty. Bežne sa robia prevozy pre psov/mačky z útulkov/ulice a väčšinou tí ľudia sú natoľko ochotní, že im nevadí zašpinené auto a 90% nepýta ani na tankovanie. Neviem, či si to vieš predstaviť, že niečo také existuje alebo počuješ o tom prvýkrát ✌🏼

anonym_30e1a8
13. dec 2025

Keď napíšeš viac info, možno budem vedieť pomôcť.

anonym_a26c78
13. dec 2025
@nicoletta98

@martinmmartin 🤦🏻‍♀️ ty máš toľko otázok, ako keby si to zviera mal prevážať ty. Bežne sa robia prevozy pre psov/mačky z útulkov/ulice a väčšinou tí ľudia sú natoľko ochotní, že im nevadí zašpinené auto a 90% nepýta ani na tankovanie. Neviem, či si to vieš predstaviť, že niečo také existuje alebo počuješ o tom prvýkrát ✌🏼

@nicoletta98 možno má.negativne.skúsenosti. Muž sa raz nechal.nahovoriť, bral.zvieratko na trase Rajka-Rs. Dorazil na určenú adresu písal na messenger, volal, zvonil na zvončeku. Susedia poradili kde dotyčná osoba pracuje, tak ešte blúdil tri hodiny v meste bez úspechu. Oskreli mu auto, a nakoniec nás majiteľ kontaktoval po 22:00

nicoletta98
13. dec 2025
@anonym_a26c78

@nicoletta98 možno má.negativne.skúsenosti. Muž sa raz nechal.nahovoriť, bral.zvieratko na trase Rajka-Rs. Dorazil na určenú adresu písal na messenger, volal, zvonil na zvončeku. Susedia poradili kde dotyčná osoba pracuje, tak ešte blúdil tri hodiny v meste bez úspechu. Oskreli mu auto, a nakoniec nás majiteľ kontaktoval po 22:00

@anonym_a26c78 stane sa, ale to zviera za to, žiaľ, nemôže. My sme takisto robili prevoz od majiteľov, ktorý psa nechceli a bolo treba ho odniesť do útulku lebo nemajú auto. Nakoniec pri odovzdávaní psa prišli s autom 😃 mohli sme radšej pomôcť niekomu inému, kto naozaj nemal možnosť, ale nevadí

autor
13. dec 2025
@martinmmartin

@martinmmartin písala som solídne o seriózny dopyt, u vás ho hľadať nebudem keďže čakáte len to najhoršie a ochota nula. Už som si raz prevoz takto riešila a všetko prebehlo k spokojnosti všetkých strán.

misulka22
13. dec 2025

Ak nikoho nenajdes ja som posiela kralika z tn do brna cez preprav zvire a bez problemov vsetko. Stalo to myslim 20€ nevien ako teraz