Bývanie - Poprad alebo Kežmarok
Kde by ste kupili dom? Poprad, Kezmarok, Velka Lomnica, Nova Lesna, Hozelec?
Prip ina dobra lokalita?
Nevieme, ktorym smerom sa vybrat 🙈
@riamia91 Dakujem, pozriem tieto co si napisala 🙂
@la_dolce_vita Mam uz obcas pocit, ze ceny v Poprade su na urovni BA ☹
minimalne na úrovni KE určite, len tomu nezodpovedajú príjmy a ponuka práce..
Jedine Poprad. Ak zvazis okolie musis brat na vedomie, ze budes stale dochadzat do PP. Poprve je to strata casu, po druhe deti su stale zavisle a maju obemedzene moznosti kvoli dochadzaniu. Rovnako vlaky chodia z PP. Pre deti na VS je to velka vec, nehovoriac o tom, ked sa odstahuju inde. Poprad je tiche mesto, takze ja nevidim vyhodu byvat v ziadne j obci naokolo. Na Novu Lesnu by som sa nechala nahovorit kvoli vyhladu na Tatry, ale mysli aj na to, ze je tam citelne chladnejsie a veternejsie, co vela krat neocenis.
@anavianavi Dakujem 🙂
Ja som popradcanka a vydala.sa do KK vobec nie je pravda,ze tu je kopa.ciganov ...ako povedzme si rovno kde nie su...stretnete ich vsade ..ale KK.ako mesto nie je zle pre zivot. Tak ako v PP su tu dostupne skolky, skoly aj nakupne centrum tu je ...bez problemov sa da pohybovat po KK peso z jedneho konca na druhy, su tu ak cyklisticke chodniky ..namestie je pekne..ano je vyludnene no na krase mu to neubera
@julka1990 Dakujem 🙂
na som z pp a ver mi najlepsia lokalita je Spisska Sobota. Kezmarok - to je diera, este Lomnica alebo Mlynica, Nova Lesna, dalej by som uz ja nesla i ked tu su tie domy hrozne drahe.

Ja som bola rok v poprade-teda byvala som v Spisskej sobote. A isla by som tam hned.
Kezmarok sa mi nepaci absolutne.
A i ked “dedincanka” isla by som niekam ku popradu urcite.