icon

Bývanie - Poprad alebo Kežmarok

29. máj 2023

Kde by ste kupili dom? Poprad, Kezmarok, Velka Lomnica, Nova Lesna, Hozelec?
Prip ina dobra lokalita?
Nevieme, ktorym smerom sa vybrat 🙈

Strana
z2
maryetta
31. máj 2023

Ja som bola rok v poprade-teda byvala som v Spisskej sobote. A isla by som tam hned.
Kezmarok sa mi nepaci absolutne.
A i ked “dedincanka” isla by som niekam ku popradu urcite.

autor
31. máj 2023

@riamia91 Dakujem, pozriem tieto co si napisala 🙂

autor
31. máj 2023

@la_dolce_vita Mam uz obcas pocit, ze ceny v Poprade su na urovni BA ☹

la_dolce_vita
31. máj 2023

minimalne na úrovni KE určite, len tomu nezodpovedajú príjmy a ponuka práce..

anavianavi
4. jún 2023

Jedine Poprad. Ak zvazis okolie musis brat na vedomie, ze budes stale dochadzat do PP. Poprve je to strata casu, po druhe deti su stale zavisle a maju obemedzene moznosti kvoli dochadzaniu. Rovnako vlaky chodia z PP. Pre deti na VS je to velka vec, nehovoriac o tom, ked sa odstahuju inde. Poprad je tiche mesto, takze ja nevidim vyhodu byvat v ziadne j obci naokolo. Na Novu Lesnu by som sa nechala nahovorit kvoli vyhladu na Tatry, ale mysli aj na to, ze je tam citelne chladnejsie a veternejsie, co vela krat neocenis.

autor
4. jún 2023

@anavianavi Dakujem 🙂

julka1990
12. jún 2023

Ja som popradcanka a vydala.sa do KK vobec nie je pravda,ze tu je kopa.ciganov ...ako povedzme si rovno kde nie su...stretnete ich vsade ..ale KK.ako mesto nie je zle pre zivot. Tak ako v PP su tu dostupne skolky, skoly aj nakupne centrum tu je ...bez problemov sa da pohybovat po KK peso z jedneho konca na druhy, su tu ak cyklisticke chodniky ..namestie je pekne..ano je vyludnene no na krase mu to neubera

autor
12. jún 2023

@julka1990 Dakujem 🙂

modraslamka
26. aug 2023

na som z pp a ver mi najlepsia lokalita je Spisska Sobota. Kezmarok - to je diera, este Lomnica alebo Mlynica, Nova Lesna, dalej by som uz ja nesla i ked tu su tie domy hrozne drahe.

Strana
z2