icon

Gynekológ v Poprade

veroikan
19. júl 2022

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či niekto chodí a pozná a vie povedať názor na gynekologickú ambulanciu Dr.Raučina / Dr.Surgent a Dr.Bujdova Luptakova.
Chcela by som tam ísť a teda najskôr zisťujem či sa oplatí.
Ďakujem

vani190493
19. júl 2022

@veroikan Raucina a Surgent sú top, pani doktorku nepoznám.

adik64
19. júl 2022

K Dr. Surgentovi chodim uz vela rokov a max. spokojnost, je to odbornik s dobrym pristupom. Aj ostatni dvaja lekari su velmi dobri.

jabuducanevesta
19. júl 2022

@veroikan ja mám budovu a tiež zlatá, ale aj chlapi super prístup maju

nytka
20. júl 2022

No ja by som k Surgentovi nesla

veroikan
autor
21. júl 2022

@nytka prečo ?

veroikan
autor
21. júl 2022

@jabuducanevesta tak ja idem k nej som sa rozhodla nskoniec

katkasav
21. júl 2022

@veroikan Môžem poprosiť potom recenziu? Objednávala si sa cez ich stránku alebo dopredu u sestry?

slnecnica321
21. júl 2022

Surgent je taky nejaky naladový... raz dobre inokedy mam horsi pocit z neho ale ako lekár myslím, že je odborník.

veroikan
autor
22. júl 2022

@katkasav jasne dam vediet idem az o tyzden a pol... najprv som volala a ze sa mam objednat cez stranku tak som sa registrovala a pockala na termin ktory mne vyhovoval

kitty88
23. júl 2022

Ja chodim k Surgentovi a velka spokojnost za mna, ludsky pristup a velky odbornik.

alenka7777
26. júl 2022

@veroikan dobry vyber, pani doktorka je velmi zlata, prijemna a ludska. ja chodim k dr. raucinovi, ten je tiez super. za mna je dr. surgent prilis arogantny clovek, aj ked ako odbornik dobry

veroikan
autor
2. aug 2022

@katkasav ahoj tak dnes som bola a prijemna doktorka vsetko vysvetlila takze za mna odporúčam