icon

Hľadám doučovateľku pre dcéru 7.ročník ZŠ v Poprade

tanicka1994
15. júl 2026

Pekný deň prajem. Dcérka bude navštevovať 7r na ZŠ v Poprade na Komenského. Nájde sa v okolí doučovateĺka SJL/ MAT? Ďakujem pekne.

dada011
15. júl 2026

Dobrý deň . Táňa, reagujem na vašu požiadavku ohľadom doučovania vašej dcéry, som vyštudovaná učiteľka II. stupňa s aprobáciou sjl a dejepisu, prax na škole 6 rokov, momentálne sa venujem doučovaniu, doučujem rôzne typy žiakov, od piatakov až po maturantov, čiže viem, čo je predmetom a obsahom výučby v jednotlivých ročníkoch. Doučujem prostredníctvom online spojenia, cena 12€/50 min. Viac informácií spolu s referenciami prikladám v linku: https://www.doucma.sk/427087-doucovanie-doucim-...
S pozdravom Darina R.

semkatamka
15. júl 2026

Dobrý večer, rada Vám pomôžem! Už deväť rokov sa venujem doučovaniu matematiky a slovenského jazyka žiakov základných škôl. Mám pedagogické vzdelanie a uplatňujem priateľský a individuálny prístup. Nie som však z Popradu, takže doučovania by museli prebiehať online. Doučujem cez Zoom, WhatsApp, Messenger, Google Meet,... Rada sa Vám prispôsobím. Na dĺžke a frekvencii doučovania je možné sa dohodnúť.