icon

Hľadám kamarátku alebo kamaráta pre syna z Popradu

20. máj 2026

Minule tu bol taký chalan, čo sa zamotal s divnou priateľkou a napadlo mi, že vzťahové problémy dnešných mladých sú iné ako za nás. Nechodia toľko von, tancovať už snáď vôbec, to je potom ťažko čakať, že ho zoznámi partia s niekým novým.
Takže, mám syna 20r, objektívne je to pohľadný chlapec, štíhly, športová postava 175 cm a hľadám pre neho vhodnú kámošku, ale pokojne aj kamaráta. Je normálne na dievčatá 🙂, ale na výlet alebo niekam posedieť sa dá ísť predsa aj s kamarátom.
Ak máte doma alebo v okolí mladého človeka, ktorý je úplne v poriadku a žasnete prečo trávi čas sám, ozvite sa.
Syn je zamestnaný v gastre, je komunikatívny, veselý, rád chodí na výlety, príroda, pamiatky, zaujíma sa o zdravú stravu, cvičí, nefajčí a alkohol príležitostne, hrával hry na PC. Niekto s podobnými záujmamy, Poprad, Tatry, okolie.
A má samozrejme aj nejaké chyby, to má každý. Nemá auto a vodičák, takže týmto smerom asi nepôjdeme 🙂

anonym_251fab
20. máj 2026

A syn o tejto tvojej iniciatíve vie? 😳

anonym_ec1436
20. máj 2026

Mama musí hľadať synovi frajerku, chorá doba 😀 To neviem či sa smiať tej mame alebo synovi, kto je na tom horšie.

anonym_e7b8f3
20. máj 2026

Ahoj - aky problem ma Tvoj syn, ze si nedokaze najst obycajnu kamosku ci kamosa? A ze v jeho veku 20 rokov toto riesi jeho matka? Pytam sa uple bez rypania, lebo normalne to naozaj nie je. Lebo ak je niekto komunikativny, vesely, pohladny, chodi na vylety, robi v gastre (kde sa premelie tolko ludi), ma rad prirodu, pamiatky... Tak nechapem ze mozes zasnut ze "preco travi cas sam". Niekde proste je chyba, nejaka evidentne zasadna.

anonym_7e978a
20. máj 2026

V gastre určite nemá problém sa zoznámiť s niekým novým, obzvlášť ak je veselý a komunikatívny... viem, že toto asi čítať nechceš a že to myslíš určite v dobrom, ale aj ja tento komentár smerujem ako dobrú radu... ja by som sa pod zem prepadla, keby mi mama hľadala na nete a dohadzovala kamošov, nie to ešte potenciálneho frajera...prúser mi to príde už v 15tich, nie to ešte u dospelého človeka... väčšiu službu mu spravíš, keď ho necháš žiť.... navyše kto vie s kým sa stretáva ani nevieš

autor
20. máj 2026

A ešte som zabudla napísať, aby ste si zbytočné poznámky nechali pre seba, aspoň jedna diskusia by tu mohla prebehnúž k veci, s ľuďmi, ktorých sa téma týka. Nemám čas odpovedať unudeným ženám na ich kvákanie, máte dosť iných tém na ventilovanie.

autor
20. máj 2026
@anonym_e7b8f3

Ahoj - aky problem ma Tvoj syn, ze si nedokaze najst obycajnu kamosku ci kamosa? A ze v jeho veku 20 rokov toto riesi jeho matka? Pytam sa uple bez rypania, lebo normalne to naozaj nie je. Lebo ak je niekto komunikativny, vesely, pohladny, chodi na vylety, robi v gastre (kde sa premelie tolko ludi), ma rad prirodu, pamiatky... Tak nechapem ze mozes zasnut ze "preco travi cas sam". Niekde proste je chyba, nejaka evidentne zasadna.

@anonym_e7b8f3 neviem, či to je chyba, odpútal sa od kamarátov, ktorý nestáli za to.

autor
20. máj 2026
@anonym_7e978a

V gastre určite nemá problém sa zoznámiť s niekým novým, obzvlášť ak je veselý a komunikatívny... viem, že toto asi čítať nechceš a že to myslíš určite v dobrom, ale aj ja tento komentár smerujem ako dobrú radu... ja by som sa pod zem prepadla, keby mi mama hľadala na nete a dohadzovala kamošov, nie to ešte potenciálneho frajera...prúser mi to príde už v 15tich, nie to ešte u dospelého človeka... väčšiu službu mu spravíš, keď ho necháš žiť.... navyše kto vie s kým sa stretáva ani nevieš

@anonym_7e978a prave, že viem 🙂

anonym_8b4604
20. máj 2026

Ahoj, chceš povedať, že keby si mu oznámila, že si mu našla sympatické dievča a dohodla rande, obliekol by sa a išiel? Či by si išla s ním? Nechaj ho, nech si hľadá priateľov sám. Chápem, že by si ho radšej videla s frajerkou, ako čumieť celé dni do počítača, ale pochybujem, že takáto aktivita dopadne podľa tvojich predstáv.

anonym_ec1436
20. máj 2026
@anonym_autor

A ešte som zabudla napísať, aby ste si zbytočné poznámky nechali pre seba, aspoň jedna diskusia by tu mohla prebehnúž k veci, s ľuďmi, ktorých sa téma týka. Nemám čas odpovedať unudeným ženám na ich kvákanie, máte dosť iných tém na ventilovanie.

@anonym_autor Prečo by som to nemal komentovať? Že sa to tebe nepáči? To je tvoj problem 😀 Keď mama hladá synovi frajerku, posobí to zle aj pre neho (neschopný a nesamostatný mamičkin synáčik) a rovnako aj pre teba ( dominantná premotivovaná matka, ktorú každá žena "túži" mať za svokru) 😀

anonym_7e978a
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_7e978a prave, že viem 🙂

@anonym_autor moja mama si tiež vždy myslela, že všetko vie, ale mám svoj život a svoje tajomstvá... ak ťa on o toto poprosil, tak budiš, ale lepšie by spravil, keby napísal on alebo rovno išiel na zoznamku napríklad... väčšinu normálnych dievčat a žien odradí, že ešte aj toto za neho rieši maminka

autor
20. máj 2026
@anonym_ec1436

@anonym_autor Prečo by som to nemal komentovať? Že sa to tebe nepáči? To je tvoj problem 😀 Keď mama hladá synovi frajerku, posobí to zle aj pre neho (neschopný a nesamostatný mamičkin synáčik) a rovnako aj pre teba ( dominantná premotivovaná matka, ktorú každá žena "túži" mať za svokru) 😀

@anonym_ec1436 vieš o ňom aj o mne prd makový. Projektuješ tu nejaké stereotypy a vlastne predstavy.
Ozaj nemám čas tu predebatovávať so ženami, ktoré baví na kvákanie na nete svoje motivácie a okolnosti. Takže nazriem zajtra, vy si tu zatiaľ pokecajte, holky :D

anonym_ec1436
20. máj 2026

No viem o tebe dosť, aj o nom 😀 Žiadna sláva to nebude, takže sa tu darmo hráš na dôležitú čo nemá čas a takto sa rýchlo snaží uniknúť. A synček čo robí momentálne? Sám hrá v izbičke počítačovú hru? 😀

autor
20. máj 2026
@anonym_7e978a

@anonym_autor moja mama si tiež vždy myslela, že všetko vie, ale mám svoj život a svoje tajomstvá... ak ťa on o toto poprosil, tak budiš, ale lepšie by spravil, keby napísal on alebo rovno išiel na zoznamku napríklad... väčšinu normálnych dievčat a žien odradí, že ešte aj toto za neho rieši maminka

@anonym_7e978a ja som to mala tiež inak, naši ani netušili kde a s kým trávim čas. Syn je trochu iný, tiež mal frajerku, z ktorej som skoro odpadla, teraz vidím, že je doma a potrebuje ľudí v svojom veku, ale už nechce tých zo starej partie a práca je dosť špecifická, nie každé gastro je závodka alebo reštika s 10členným kolektívom.
Ďakujem za normálnu reakciu 🙂

autor
20. máj 2026
@anonym_ec1436

No viem o tebe dosť, aj o nom 😀 Žiadna sláva to nebude, takže sa tu darmo hráš na dôležitú čo nemá čas a takto sa rýchlo snaží uniknúť. A synček čo robí momentálne? Sám hrá v izbičke počítačovú hru? 😀

@anonym_ec1436 je v práci, milá sliepka. A hrával je čas minulý. Teba mať doma, to musí byť dáreček teda.

anonym_ec1436
20. máj 2026

Keby si trošku dokázala viac pohnuť hlavou, videla by si, že som chlap 🙂 Ale to asi nevieš. Ale hlavne že chceš hladať tvojmu podarenému synáčikovi frajerku. BTW. Ved si písala, že nemáš čas a prídeš až zajtra, tak čo odpisuješ stále. Jedno napíšeš, druhe robiš? 😀 Ako náš premier 😀

anonym_85de58
20. máj 2026

Síce autorke neviem pomôcť ale čudujem sa ako úplne zbytočne hejtujete a odveci

fil1p21
20. máj 2026
@anonym_85de58

Síce autorke neviem pomôcť ale čudujem sa ako úplne zbytočne hejtujete a odveci

@anonym_85de58 ja tiež pozerám prečo ju zbytočne hejtuju. Veď sa slušne a normálne opýtala bez jedinej urážky a dostala len hejt. Chorá doba

mirkam3
20. máj 2026

Dostala ale aj vela konstruktivnych komentov od ľudí, ktorí sú možno vekovo bližšie jej synovi (a švaclo by ich, kebyže im mama/otec takto hľadá kamarátov/frajerku). Mne stačil ten plurál v poslednej vete úvodného prispevku. Brrr. Zas povedzme si pravdu, ak by sa aj chcela nezáväzne ozvať nejaká slečna, tak autorka sa tu v následných reakciách ukázala ako potenciálna svokra, ktorú fakt “chceš” 😳

autor
Včera o 12:11
@anonym_ec1436

Keby si trošku dokázala viac pohnuť hlavou, videla by si, že som chlap 🙂 Ale to asi nevieš. Ale hlavne že chceš hladať tvojmu podarenému synáčikovi frajerku. BTW. Ved si písala, že nemáš čas a prídeš až zajtra, tak čo odpisuješ stále. Jedno napíšeš, druhe robiš? 😀 Ako náš premier 😀

@anonym_ec1436 mne je úplne jedno čo si. Chlap nie si, píšeš ako hlúpa sliepka, skús sa zamyslieť ak máš čím.

autor
Včera o 12:13
@fil1p21

@anonym_85de58 ja tiež pozerám prečo ju zbytočne hejtuju. Veď sa slušne a normálne opýtala bez jedinej urážky a dostala len hejt. Chorá doba

@fil1p21 no čo už, hlúposť dostala v tejto spoločnosti krídla, moja naivita 😉 Hejtuju, hejtuju a ani si neuvedomia, že o sebe prezradia viac ako ja.

autor
Včera o 12:16
@mirkam3

Dostala ale aj vela konstruktivnych komentov od ľudí, ktorí sú možno vekovo bližšie jej synovi (a švaclo by ich, kebyže im mama/otec takto hľadá kamarátov/frajerku). Mne stačil ten plurál v poslednej vete úvodného prispevku. Brrr. Zas povedzme si pravdu, ak by sa aj chcela nezáväzne ozvať nejaká slečna, tak autorka sa tu v následných reakciách ukázala ako potenciálna svokra, ktorú fakt “chceš” 😳

@mirkam3 ten plurál používam celkom bežne, netýkal sa mňa so synom ako dvojice spiklencov 😂
Slovensko má nedostatok psychologov, pritom by stačilo ľuďom obracať sa na odborníčky z koníka.
Majte sa tu pekne, liečte sa navzájom diskusiami.

anonym_a982b6
Včera o 12:26
@anonym_autor

@mirkam3 ten plurál používam celkom bežne, netýkal sa mňa so synom ako dvojice spiklencov 😂
Slovensko má nedostatok psychologov, pritom by stačilo ľuďom obracať sa na odborníčky z koníka.

@anonym_autor autorka si hnusna

fil1p21
Včera o 12:45
@anonym_autor

@fil1p21 no čo už, hlúposť dostala v tejto spoločnosti krídla, moja naivita 😉 Hejtuju, hejtuju a ani si neuvedomia, že o sebe prezradia viac ako ja.

@anonym_autor veď to. Ja som ináč z okresu stará Ľubovňa ale keby som bol bližšie určite by bolo fajn nájsť kamaráta do fitka a tak.

anonym_8b768a
Včera o 16:10
@anonym_autor

@anonym_autor
Ty sa tu ukazujescako hlúpa a urazas. Veď sa nad tou témou zamysli! Je divná! Mne keby mama toto urobi, odserka si to prekrásne. A že snahu veru maká. Dokonca má pod zámienkou zoznámenia s nejakým "fešákom" zavolala na jeden pohreb! Vrelo som jej odporučila, nech sa s ním dá sama do kopy, keď ju tak nadchol. To si mala vidieť ten bordel. Mala som 27 alé rovnako by som reagovala aj v tej 20tke.
U nás v práci - v hoteli, prišla matka tiež s asi 29 ročným synom. A hovorila za neho, že hľadá prácu. Šéf so ženou vzali životopis, poďakovali a letel rovno do koša. Hádaj prečo?
A ja ako žena ti hovorím, že chalana, ktorému mama hľadá kamošov a kamošky by som obchádzala oblúkom. Keď sa budem chcieť o niekoho starať, budem mať deti.
Nepíšem ti to v zlom, len z rôznych uhlov pohľadov. Skús sa nad tým zamyslieť. Tieto témy sem píšu ženy na materskej, Max tak ešte pricpubertakoch 13 ročných. Ale ver či nie, toto je celkom mimo. A tvoje reakcie nič príjemné o tebe neukazujú. Akonáhle sa ti niečo nepáči, všetko sú to sliepky. To chces syna do kedy vodiť za ručičky a žiť za neho? Robíš mu medvediu službu.