Hľadám kamarátku alebo kamaráta pre syna z Popradu
Minule tu bol taký chalan, čo sa zamotal s divnou priateľkou a napadlo mi, že vzťahové problémy dnešných mladých sú iné ako za nás. Nechodia toľko von, tancovať už snáď vôbec, to je potom ťažko čakať, že ho zoznámi partia s niekým novým.
Takže, mám syna 20r, objektívne je to pohľadný chlapec, štíhly, športová postava 175 cm a hľadám pre neho vhodnú kámošku, ale pokojne aj kamaráta. Je normálne na dievčatá 🙂, ale na výlet alebo niekam posedieť sa dá ísť predsa aj s kamarátom.
Ak máte doma alebo v okolí mladého človeka, ktorý je úplne v poriadku a žasnete prečo trávi čas sám, ozvite sa.
Syn je zamestnaný v gastre, je komunikatívny, veselý, rád chodí na výlety, príroda, pamiatky, zaujíma sa o zdravú stravu, cvičí, nefajčí a alkohol príležitostne, hrával hry na PC. Niekto s podobnými záujmamy, Poprad, Tatry, okolie.
A má samozrejme aj nejaké chyby, to má každý. Nemá auto a vodičák, takže týmto smerom asi nepôjdeme 🙂
Mama musí hľadať synovi frajerku, chorá doba 😀 To neviem či sa smiať tej mame alebo synovi, kto je na tom horšie.
Ahoj - aky problem ma Tvoj syn, ze si nedokaze najst obycajnu kamosku ci kamosa? A ze v jeho veku 20 rokov toto riesi jeho matka? Pytam sa uple bez rypania, lebo normalne to naozaj nie je. Lebo ak je niekto komunikativny, vesely, pohladny, chodi na vylety, robi v gastre (kde sa premelie tolko ludi), ma rad prirodu, pamiatky... Tak nechapem ze mozes zasnut ze "preco travi cas sam". Niekde proste je chyba, nejaka evidentne zasadna.
V gastre určite nemá problém sa zoznámiť s niekým novým, obzvlášť ak je veselý a komunikatívny... viem, že toto asi čítať nechceš a že to myslíš určite v dobrom, ale aj ja tento komentár smerujem ako dobrú radu... ja by som sa pod zem prepadla, keby mi mama hľadala na nete a dohadzovala kamošov, nie to ešte potenciálneho frajera...prúser mi to príde už v 15tich, nie to ešte u dospelého človeka... väčšiu službu mu spravíš, keď ho necháš žiť.... navyše kto vie s kým sa stretáva ani nevieš
A ešte som zabudla napísať, aby ste si zbytočné poznámky nechali pre seba, aspoň jedna diskusia by tu mohla prebehnúž k veci, s ľuďmi, ktorých sa téma týka. Nemám čas odpovedať unudeným ženám na ich kvákanie, máte dosť iných tém na ventilovanie.
Ahoj - aky problem ma Tvoj syn, ze si nedokaze najst obycajnu kamosku ci kamosa? A ze v jeho veku 20 rokov toto riesi jeho matka? Pytam sa uple bez rypania, lebo normalne to naozaj nie je. Lebo ak je niekto komunikativny, vesely, pohladny, chodi na vylety, robi v gastre (kde sa premelie tolko ludi), ma rad prirodu, pamiatky... Tak nechapem ze mozes zasnut ze "preco travi cas sam". Niekde proste je chyba, nejaka evidentne zasadna.
@anonym_e7b8f3 neviem, či to je chyba, odpútal sa od kamarátov, ktorý nestáli za to.
V gastre určite nemá problém sa zoznámiť s niekým novým, obzvlášť ak je veselý a komunikatívny... viem, že toto asi čítať nechceš a že to myslíš určite v dobrom, ale aj ja tento komentár smerujem ako dobrú radu... ja by som sa pod zem prepadla, keby mi mama hľadala na nete a dohadzovala kamošov, nie to ešte potenciálneho frajera...prúser mi to príde už v 15tich, nie to ešte u dospelého človeka... väčšiu službu mu spravíš, keď ho necháš žiť.... navyše kto vie s kým sa stretáva ani nevieš
@anonym_7e978a prave, že viem 🙂
Ahoj, chceš povedať, že keby si mu oznámila, že si mu našla sympatické dievča a dohodla rande, obliekol by sa a išiel? Či by si išla s ním? Nechaj ho, nech si hľadá priateľov sám. Chápem, že by si ho radšej videla s frajerkou, ako čumieť celé dni do počítača, ale pochybujem, že takáto aktivita dopadne podľa tvojich predstáv.
A ešte som zabudla napísať, aby ste si zbytočné poznámky nechali pre seba, aspoň jedna diskusia by tu mohla prebehnúž k veci, s ľuďmi, ktorých sa téma týka. Nemám čas odpovedať unudeným ženám na ich kvákanie, máte dosť iných tém na ventilovanie.
@anonym_autor Prečo by som to nemal komentovať? Že sa to tebe nepáči? To je tvoj problem 😀 Keď mama hladá synovi frajerku, posobí to zle aj pre neho (neschopný a nesamostatný mamičkin synáčik) a rovnako aj pre teba ( dominantná premotivovaná matka, ktorú každá žena "túži" mať za svokru) 😀
@anonym_7e978a prave, že viem 🙂
@anonym_autor moja mama si tiež vždy myslela, že všetko vie, ale mám svoj život a svoje tajomstvá... ak ťa on o toto poprosil, tak budiš, ale lepšie by spravil, keby napísal on alebo rovno išiel na zoznamku napríklad... väčšinu normálnych dievčat a žien odradí, že ešte aj toto za neho rieši maminka
@anonym_autor Prečo by som to nemal komentovať? Že sa to tebe nepáči? To je tvoj problem 😀 Keď mama hladá synovi frajerku, posobí to zle aj pre neho (neschopný a nesamostatný mamičkin synáčik) a rovnako aj pre teba ( dominantná premotivovaná matka, ktorú každá žena "túži" mať za svokru) 😀
@anonym_ec1436 vieš o ňom aj o mne prd makový. Projektuješ tu nejaké stereotypy a vlastne predstavy.
Ozaj nemám čas tu predebatovávať so ženami, ktoré baví na kvákanie na nete svoje motivácie a okolnosti. Takže nazriem zajtra, vy si tu zatiaľ pokecajte, holky :D
No viem o tebe dosť, aj o nom 😀 Žiadna sláva to nebude, takže sa tu darmo hráš na dôležitú čo nemá čas a takto sa rýchlo snaží uniknúť. A synček čo robí momentálne? Sám hrá v izbičke počítačovú hru? 😀
@anonym_autor moja mama si tiež vždy myslela, že všetko vie, ale mám svoj život a svoje tajomstvá... ak ťa on o toto poprosil, tak budiš, ale lepšie by spravil, keby napísal on alebo rovno išiel na zoznamku napríklad... väčšinu normálnych dievčat a žien odradí, že ešte aj toto za neho rieši maminka
@anonym_7e978a ja som to mala tiež inak, naši ani netušili kde a s kým trávim čas. Syn je trochu iný, tiež mal frajerku, z ktorej som skoro odpadla, teraz vidím, že je doma a potrebuje ľudí v svojom veku, ale už nechce tých zo starej partie a práca je dosť špecifická, nie každé gastro je závodka alebo reštika s 10členným kolektívom.
Ďakujem za normálnu reakciu 🙂
No viem o tebe dosť, aj o nom 😀 Žiadna sláva to nebude, takže sa tu darmo hráš na dôležitú čo nemá čas a takto sa rýchlo snaží uniknúť. A synček čo robí momentálne? Sám hrá v izbičke počítačovú hru? 😀
@anonym_ec1436 je v práci, milá sliepka. A hrával je čas minulý. Teba mať doma, to musí byť dáreček teda.
Keby si trošku dokázala viac pohnuť hlavou, videla by si, že som chlap 🙂 Ale to asi nevieš. Ale hlavne že chceš hladať tvojmu podarenému synáčikovi frajerku. BTW. Ved si písala, že nemáš čas a prídeš až zajtra, tak čo odpisuješ stále. Jedno napíšeš, druhe robiš? 😀 Ako náš premier 😀
Síce autorke neviem pomôcť ale čudujem sa ako úplne zbytočne hejtujete a odveci
Síce autorke neviem pomôcť ale čudujem sa ako úplne zbytočne hejtujete a odveci
@anonym_85de58 ja tiež pozerám prečo ju zbytočne hejtuju. Veď sa slušne a normálne opýtala bez jedinej urážky a dostala len hejt. Chorá doba
Dostala ale aj vela konstruktivnych komentov od ľudí, ktorí sú možno vekovo bližšie jej synovi (a švaclo by ich, kebyže im mama/otec takto hľadá kamarátov/frajerku). Mne stačil ten plurál v poslednej vete úvodného prispevku. Brrr. Zas povedzme si pravdu, ak by sa aj chcela nezáväzne ozvať nejaká slečna, tak autorka sa tu v následných reakciách ukázala ako potenciálna svokra, ktorú fakt “chceš” 😳
Keby si trošku dokázala viac pohnuť hlavou, videla by si, že som chlap 🙂 Ale to asi nevieš. Ale hlavne že chceš hladať tvojmu podarenému synáčikovi frajerku. BTW. Ved si písala, že nemáš čas a prídeš až zajtra, tak čo odpisuješ stále. Jedno napíšeš, druhe robiš? 😀 Ako náš premier 😀
@anonym_ec1436 mne je úplne jedno čo si. Chlap nie si, píšeš ako hlúpa sliepka, skús sa zamyslieť ak máš čím.
@anonym_85de58 ja tiež pozerám prečo ju zbytočne hejtuju. Veď sa slušne a normálne opýtala bez jedinej urážky a dostala len hejt. Chorá doba
@fil1p21 no čo už, hlúposť dostala v tejto spoločnosti krídla, moja naivita 😉 Hejtuju, hejtuju a ani si neuvedomia, že o sebe prezradia viac ako ja.
Dostala ale aj vela konstruktivnych komentov od ľudí, ktorí sú možno vekovo bližšie jej synovi (a švaclo by ich, kebyže im mama/otec takto hľadá kamarátov/frajerku). Mne stačil ten plurál v poslednej vete úvodného prispevku. Brrr. Zas povedzme si pravdu, ak by sa aj chcela nezáväzne ozvať nejaká slečna, tak autorka sa tu v následných reakciách ukázala ako potenciálna svokra, ktorú fakt “chceš” 😳
@mirkam3 ten plurál používam celkom bežne, netýkal sa mňa so synom ako dvojice spiklencov 😂
Slovensko má nedostatok psychologov, pritom by stačilo ľuďom obracať sa na odborníčky z koníka.
Majte sa tu pekne, liečte sa navzájom diskusiami.
@mirkam3 ten plurál používam celkom bežne, netýkal sa mňa so synom ako dvojice spiklencov 😂
Slovensko má nedostatok psychologov, pritom by stačilo ľuďom obracať sa na odborníčky z koníka.
@anonym_autor autorka si hnusna
@fil1p21 no čo už, hlúposť dostala v tejto spoločnosti krídla, moja naivita 😉 Hejtuju, hejtuju a ani si neuvedomia, že o sebe prezradia viac ako ja.
@anonym_autor veď to. Ja som ináč z okresu stará Ľubovňa ale keby som bol bližšie určite by bolo fajn nájsť kamaráta do fitka a tak.
@anonym_autor
Ty sa tu ukazujescako hlúpa a urazas. Veď sa nad tou témou zamysli! Je divná! Mne keby mama toto urobi, odserka si to prekrásne. A že snahu veru maká. Dokonca má pod zámienkou zoznámenia s nejakým "fešákom" zavolala na jeden pohreb! Vrelo som jej odporučila, nech sa s ním dá sama do kopy, keď ju tak nadchol. To si mala vidieť ten bordel. Mala som 27 alé rovnako by som reagovala aj v tej 20tke.
U nás v práci - v hoteli, prišla matka tiež s asi 29 ročným synom. A hovorila za neho, že hľadá prácu. Šéf so ženou vzali životopis, poďakovali a letel rovno do koša. Hádaj prečo?
A ja ako žena ti hovorím, že chalana, ktorému mama hľadá kamošov a kamošky by som obchádzala oblúkom. Keď sa budem chcieť o niekoho starať, budem mať deti.
Nepíšem ti to v zlom, len z rôznych uhlov pohľadov. Skús sa nad tým zamyslieť. Tieto témy sem píšu ženy na materskej, Max tak ešte pricpubertakoch 13 ročných. Ale ver či nie, toto je celkom mimo. A tvoje reakcie nič príjemné o tebe neukazujú. Akonáhle sa ti niečo nepáči, všetko sú to sliepky. To chces syna do kedy vodiť za ručičky a žiť za neho? Robíš mu medvediu službu.

A syn o tejto tvojej iniciatíve vie? 😳