Je bývanie pri sociálnych bytoch na Popradskej bezpečné?
Dobrý deň, nájdem tu niekoho, kto býva v blízkosti soc. bytov na Popradskej? Budem sa sťahovať a jedna z možností je práve blízko týchto bytov, len mám obavu kvôli bezpečnosti. Vie mi niekto povedať, ako bezpečné to tam je?
Tam mas na zaciatku ako ide bus, novostavby potom vs verejnu spravu, take podnik centrum socialne byty, up…a oproti mas klasicke stare bytovky po celej linii…kde sa chces stahovat….ako po celej terase sa mota najviac obcanov
Popradská pri sociálnych bytoch ani borovicovom háj by som si nekúpila byt nikdy. Ale popradská je dlha ulica. Pri NTC je to o čosi lepšie. Inak na popradskej máš aj Ukrajincov a nepalcov a pakistancov ubytovaných v ubytovni oproti lidl a viac krát tam kradli
Popradská pri sociálnych bytoch ani borovicovom háj by som si nekúpila byt nikdy. Ale popradská je dlha ulica. Pri NTC je to o čosi lepšie. Inak na popradskej máš aj Ukrajincov a nepalcov a pakistancov ubytovaných v ubytovni oproti lidl a viac krát tam kradli
@anonym_1741b8 v V Lidli kradne kde-kto, minule staršia biela žena. Popradskú by som neporovnávala s L IX.

Vyzera to o pol bodu lepsie ako Lunik 9 ... ale v okoli sa nic zle nedeje. Oni si tam ziju po svojom, v susednej bytovke ta to tapit nemusi. Kam ides ? Tie novostavby cca 10 - 15 rocne tiez na Popradskej ? Tie neber, mizerna izolacia medzi bytmi zvukovo.