Kde nájsť imunoalergológiu pre dysfágiu v Poprade, Ružomberku, Martine?
Poprosím, ak viete poradiť potrebujem vyšetrenie na imunoalergologii, najlepšie ako samoplatca. Viete kde by sa dalo Poprad, Ružomberok , Martin. Potrebujem to súrne, ak niekto vie veľmi mi to pomôže. Ďakujem 🙏
@anonym_autor Pre dysfagiu???
@janickadr komentár od veci, načo reagujete? Rolujte ďalej 🤔
Ďakujem za komentár k veci, nie nemám, zatiaľ ma poslali len na alergo. Na tieto vyšetrenia sa budem pýtať.
Ďakujem za komentár k veci, nie nemám, zatiaľ ma poslali len na alergo. Na tieto vyšetrenia sa budem pýtať.
@anonym_autor Mojou otazkou som chcela naznacit, ze problemy s prehltanim fakt nesuvisia s imunologiou. Cize ro vysetrenie je uplne zbytocne. 😁😁😁 To ma asi taky vyznam, ako ist na ortopediu. Alebo ku gnekologovi... No teda vela atastia 😁😁😁
@anonym_autor Mojou otazkou som chcela naznacit, ze problemy s prehltanim fakt nesuvisia s imunologiou. Cize ro vysetrenie je uplne zbytocne. 😁😁😁 To ma asi taky vyznam, ako ist na ortopediu. Alebo ku gnekologovi... No teda vela atastia 😁😁😁
@janickadr Zas odveci komentár, tie smajlíky vás vystihujú....Opuchlo mi hrdlo a koreň jazyka po čučoriedkach, liekoch , užívam ich viac ... tak to zbytočné nebude 😉

@anonym_autor Pre dysfagiu???