icon

Kidsfriendly reštaurácie a výlety v okolí Popradu

nicol_k
9. jún 2025

Ahojte chystáme sa na predĺžený víkend do Popradu. A radi by sme si spravili prehľad s kidsfriendly reštauráciami kde aj dobre varia a zároveň aj sa vie dieťa (20mesiacov) zabaviť v detskom kútiku. Poprípade ak máte nejaký typy aj na výlety v okoli PP. Ďakujem krasne 😊

nina004
9. jún 2025

@nicol_k Keď na jedlo napadá ma reštaurácia Stodola je tam vonkajší detský kútik ako aj v Utópii,Crazy vnútorný detský kútik. Skúste pozrieť stránky. Ak na koláčik ,kávu určite odporúčam Vila Mery je to tam ako na dvore (pieskovisko,hojdačky, trampolína, hračky...) Krásne prostredie

nicol_k
autor
9. jún 2025
@nina004

@nicol_k Keď na jedlo napadá ma reštaurácia Stodola je tam vonkajší detský kútik ako aj v Utópii,Crazy vnútorný detský kútik. Skúste pozrieť stránky. Ak na koláčik ,kávu určite odporúčam Vila Mery je to tam ako na dvore (pieskovisko,hojdačky, trampolína, hračky...) Krásne prostredie

@nina004 ďakujem obzrieme 😊

summer138
15. jún 2025
@nina004

@nina004 plus Prezo ma detsky kútik menší vo vnútri

jajojapo
18. jún 2025
@nina004

@nina004 áno vo villa mary je to fajn dvorcek.. No hračky rozbite nič nové a poplatok za využitie dvora

summer138
19. jún 2025
@jajojapo

@nina004 áno vo villa mary je to fajn dvorcek.. No hračky rozbite nič nové a poplatok za využitie dvora

@jajojapo mňa veľmi prekvapilo, že mi účtovali poplatok, že za dve deti za dvor, ale nevzala som bloček ani neviem aká suma.

nina004
19. jún 2025
@summer138

@jajojapo mňa veľmi prekvapilo, že mi účtovali poplatok, že za dve deti za dvor, ale nevzala som bloček ani neviem aká suma.

@summer138 majú poplatok 1€ za dieťa