Môžu ísť malé deti do bazénov v Aqua City?
Ahojte. Mám na vás možno blbú otázku, ale ja som na tomto kupku bola naposledy asi 12 rokov dozadu. S mužom a deťmi by sme tam chceli ísť tento týždeň, ale deti majú len 2,5 roka a 9 mesiacov. Chceme ísť aj so svokrou a viem, že do detskébo bazéna dospelí nesmú chodiť. Môžu ísť takto staré deti na zodpovednosť rodičov aj do iných bazénov vo vnútri? Nemyslím ten klasický plavecký (tam je myslím, že dosť zimná voda, tak tam nechceme ísť). Myslím ten Diamond alebo Sapphire. Myslíte, že by nás tam pustili s takými malými deťmi? A zaujíma ma, môžu byť v týchto bazénoch nafukovačky? Pre 9 mesačnú máme kúpené také nafukovacie koleso a pre 2,5 ročného rukávniky plus mu chceme ešte kúpiť nejakú nafukovačku. Sú to možno blbé otázky, ale popravde ja sa tomuto kupku oblúkom vyhýbam, lebo mi príde neskutočne predražené, ale tak svokra chce veľmi ísť. Ďakujem za normálne odpovede
Ahoj, do detského môže ísť aj rodič ako dozor pre dieťa. Ale zase nie že 3ja dospeli k deťom a capkat sa 🙂 do bazénov ostatných jasne že aj deti, ale je tam teplá voda, tak to by som si skontrolovala hlavne pri Tom mladšom. A rukavniky a koleso sú ok, nafukovacka už nie.
A samozrejme, plavky pri oboch deťoch (plienku do bazéna);)
@anonym_61207a Ďakujem ti 😊

Ahoj, do detského môže ísť aj rodič ako dozor pre dieťa. Ale zase nie že 3ja dospeli k deťom a capkat sa 🙂 do bazénov ostatných jasne že aj deti, ale je tam teplá voda, tak to by som si skontrolovala hlavne pri Tom mladšom. A rukavniky a koleso sú ok, nafukovacka už nie.
A samozrejme, plavky pri oboch deťoch (plienku do bazéna);)