MUDr. Anna Reichová, gastroenterológia - Poprad

jankanufinka
8. feb 2023

Nejaké skúsenosti s touto pani doktorkou ?

mirkava
8. feb 2023

@jankanufinka mana pri nej bola, robila jej kolonoskpiu. Pochvaľovali si. Ja chodím k Poticnemu. Myslím že to je jedno koho si vyberieš, každý má iný názor.

adriankomoj
12. feb 2023
adriankomoj
12. feb 2023

@jankanufinka ...mala som ťažkosti, bolestí. Objednala má na hadičku(10€), a povedala nič sme vám nezistili, diéta, dovi dopo. Trpela som ďalej až kým som nešla na urgent a bol to žlčník. Je už von, všetko bolestí a problémy ktoré som mala sú preč. Takže ja som nie s ňou spokojná. Sestričky arogantné.....👎

lienka2407
12. feb 2023

@adriankomoj ahoj tu sa pripnem mna boli zlcnik uz par dni a zaroven aj lava strana velmi neprijemne.na sono ma objednali 18.4 neviem ako dovtedy vydržím napises mi viac o bolesti aku si mala a ci ti nieco pomáhalo myslim lieky a podobne? Drzim uz dietu lebo sa bojim bolesti

adriankomoj
12. feb 2023

@lienka2407 ahoj...mne tichá zaberal cholagol a febichol, algifen. Ja som mala plný žlčník kameňov veľkosť 2,5 - 3 CM. Posledné dni to bolo strašné, teploty, hnačky, zvracanie, bolesti celého brucha, práva strana chrbát, rebrá ako keby ma niekto dokopal. Mne to ila zle len surová zelenina, ktorú dodnes nejem.Som pol roka po operácii. Tu v PP na chirurgii má operovali.

lienka2407
12. feb 2023

@adriankomoj Fiiha a ako dlho trvalo to obdobie co si dosla az k takym zlým stavom? A po operacii v pohode?

adriankomoj
13. feb 2023

@lienka2407 ....u mňa sa to ťahalo vyše roka, bola som PN a dr. Ma poslala na rehabilitácie chrbtice, čo veľmi neprechadzalo lebo to boli bolesti zo žlčníka. Mala som prvý záchvat zo zrnkovej zalievanej kávy, prestala som piť tak sa to ukludnilo. Druhý záchvat z reďkovky a to už bol ten stav čo som písala a operácia. Po operácii všetky tieto bolesti zmizli 🙏🏻. Bola som v nemocnici 1 deň, 6 týždňom PN. Bolelo ale dá sa to . Choďte čím skôr. Také baby čo mali len 1 kameň, im ho vybrali. Ale ja plný žlčník tak musel ísť celý von. Držím palce.

modraplaneta10
13. feb 2023

@jankanufinka ako človek velmi odmerana niekedy az neprijemna.
Ked budem potrebovat, vyberiem si ineho lekara.