icon

Nariadenia nemocnice v Poprad

gnajana
22. sep 2021

Posúvam moju dnešnú skúsenosť!!!
Mamičky, ak potrebujete zájsť do nemocnice ( ja osobne na otorinolaryngologické oddelenie) s vašími detičkami, pripravte sa, že podľa nariadenia nemocnice MUSÍTE dať testované aj vaše detičky a to už od 3 rokov!!!
Choréééé

mon1806
22. sep 2021

@gnajana ta naša nemocnica je vážne chorá fakt ako nevyjadrujem sa deti musia byť testované ale cigáni načo!!!! Vid v sobotu som išla na Gyn na pohotovosť hore nikto nikde zrazu vyšla mama ciganka po pôrode a stala na chodbe mala rusko aspoň niečo nerozprávala nekychala stala odomna dva metre asi do max 5 min vyšla sestrička začala na ňu zjapat co robí na chodbe však je nakazena a covidom!!!!! A ona ze čakám svagrinu príde mi pre veci vyhodila ju za dvere prišla jej švagriná podotýkam s Ruskom na ksichte pritom je v nemocnici povinný respirátor! A pýta sa jej sestrička ci ma test na covid samozrejme ze nemala!!!! Ako ju teda pustili nakazenu do nemocnice býva v tom istom dome ako nakazenia ja už som pri nej nebola už som bola u lekára ale keď som vyšla ta švagriná nakazenia tam chrchlala na tej chodbe asi polhodinu a vedľa nej sedel otecko ktorý si išiel pre manželku po. Pôrode?!!!! Povedz mi ci je toto normálne lebo. Podľa mňa nie je jeden hnus

katkapetko88
22. sep 2021

@gnajana a ak chces ísť ako sprievod s dieťaťom na lôžko,pripraviť si treba 35 eur za pcrko

katkapetko88
22. sep 2021

@gnajana inak my sa chystáme na kontrolu na ORL v piatok.. test robia v nemocnici?

nunik22
22. sep 2021

@katkapetko88 vedľa tá budúva ako je parkovisko vzadu. Také okienko zo schodíkmy. My sme boli dnes.

katkapetko88
22. sep 2021

@nunik22 čize pred vyšetrením treba ísť na test? Koľko v predstihu máme ísť ak máme vyšetrenie o jednej? Cca

anita1978
Odpoveď bola odstránená
katkapetko88
22. sep 2021

@anita1978 aj ja som plne očkovana... A musela som si zaplatiť pcrko, očkovanie s tým nemám nič spoločné,aj tak môžeš dostať covid

anita1978
Odpoveď bola odstránená
nunik22
22. sep 2021

@anita1978 my sme boli ráno a pred chvíľkou nám prišiel vysledok

anita1978
Odpoveď bola odstránená
nunik22
22. sep 2021

@anita1978 nás škola poslala, neviem ti povedať

anita1978
Odpoveď bola odstránená
tatianockamala
22. sep 2021

Od dnes prebieha reprofilizacia lôžok ....Takže budú aj zmeny čo sa týka ošetrenia a hospitalizácie...A v detskej psychiatrickej nemocnici v Kremnici je 5dnova karanténa aj keď napriek negatívnemu PCR testu takže šup všetci do karantény 🤦🤦

katkapetko88
22. sep 2021

@anita1978 ja píšem o hospitalizácii,dcéra zdarma a ja ako sprievodca za 35 eur. Vyšetrenie zrejme len antigen

gnajana
autor
23. sep 2021

@anita1978 je to všetko choré. Ja som dostala túto informáciu telefonicky pri objednávke synčeka na kontrolu. Tiež som kontrolu zrušila. Dosť, že vyžaduju testovanie od nás dospelých a nie ešte aj od malých detí od 3 rokov. Nech si testujú seba aj každú hodinu. Nikomu nedovolím aby môjmu synčekovi strkami tú ,,vec,, do nošteka. Horšie je, ak rodič potrebuje zájsť na vyšetrenie z vážnym problémom.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
katkapetko88
24. sep 2021

@gnajana kontrolu na usnom máme za sebou a nikto od nás nechcel testy. Len som vypísala cestné vyhlásenie za obe

palicka
24. sep 2021

@katkapetko88 nie je to pravda. Pokial nastupujete do nemocnice, aj ako sprievod, buď vás váš pediater posledná výmenným lístkom alwbo cez korona.gov sa najlasite na PCR test, kde zadáte nastup do nemocnice a máte ho zdarma. Čerstvá skúsenosť

katkapetko88
25. sep 2021

@palicka Tak klamem že som zaň zaplatila 🤣 dcéru prijímali cez pohotovosť,vracala,nebol čas na výmenné lístky. Vraj ako sprievodca som si ho musela zaplatiť. Dcéra ho mala zadarmo ako hospitalizovana

katkapetko88
25. sep 2021

@palicka ak by mi to niekto povedal predtým ako som si ho musela zaplatiť,je to iná možnosť. Ale ak vám dieťa vracia ešte aj cestou vo výťahu, kaslete na všetky korony bodka gov

katkapetko88
25. sep 2021

@anita1978 nie na vyšetrenie..