icon

Poradenstvo pri výbere školy pre dcéru s diabetom

tanicka1994
29. apr 2025

Pekný deň prajem . Chcem dcérku prihlásiť od tohto školského roka do Popradu, lebo navštevuje školu v SP. Belej..Od kedy ma diebates chcem ju mať bližšie. Len na Komenského škole mi nik neodpovedá. Viem že nie každá škola má záujem brať deti s nejakým ochorením. Viete mi poradiť? Ďakujem Vám

summer138
29. apr 2025

@tanicka1994 a školská zdravotná sestra nepracuje ani na jednej ZŠ?

tanicka1994
autor
30. apr 2025
@summer138

@tanicka1994 a školská zdravotná sestra nepracuje ani na jednej ZŠ?

@summer138 to vôbec netuším. Ale neviem do ktorej školy ju prihlásiť. Sme zo západu a najbližšie čo poznám je Komenského. Ináč tu moc nič nepoznám, keďže odtiaľ niesme

novapopradcanka
2. máj 2025
@tanicka1994

@summer138 to vôbec netuším. Ale neviem do ktorej školy ju prihlásiť. Sme zo západu a najbližšie čo poznám je Komenského. Ináč tu moc nič nepoznám, keďže odtiaľ niesme

@tanicka1994 Skuste Spojenu skolu DominikaTatarku,na Starom Juhu,oni maju deti zo zdravot.znevyhodnenim-deti na vozicku,detske mozg.obrny,maju specialnu fyzioterapeutku,osobitnu TV.Myslim,ze aj zdravot.sestru maju.Ale to zas mate dalej zo zapadu.Podla mna diabetes je castejsie ochorenie,mali by Vas vziat na hocijaku skolu,len zavisi na ich ochote.Preco chodila do Sp.Belej?Ak nepotrebuje specialnu skolu mali by ju vziat do kazdej ZS.

summer138
6. máj 2025

@tanicka1994 musí ju zobrať spádová škola. Už nie, ze chce ale musí. Podľa trvalého pobytu. Pokiaľ dieťa nemá znížený intelekt do špeciálnej školy nepatrí.