Pôrod v 36. týždni
Dobrý deň v tento týždeň mam ísť do Popradu do nemocnice aby mi povedali aký budem mat pôrod a termín pretože male je otočené zadočkom neviem či budem mať cisársky alebo aký prosím skúsenosti a druha otázka v Poprade mam ísť do tej zelenej nemocnice alebo pri tej čo je pri lekárni prosím ironické poznámky si nechajte ďakujem
Moja dcerka bola tiež v 36tt, keď som bola prvýkrát v nemocnici otočená zle, čiže zadkom dole a tiež mi vraveli, že treba zvazit aj cisársky ( ja by som neodporúčala skúšať rodit prirodzene, ak sa neotoči) ale potom som doma robila take cviky, čo vraj pomáhajú na otočenie (bud niečo ako mostík, že zadok hore v ľahu alebo naopak kľačať na gauci a ruky dole na zem a byt ako keby dole hlavou - skúšať tak minutu párkrát denne) a mne sa v 37tt otocila a to pri pôrode mala 4230gr takze už aj v tom 37tt musela byt veľká..takze stále je čas..sú deti čo sa vraj otočia aj pár dni pred pôrodom..ale teda asi byt nastavená na obe varianty
Moja dcerka bola tiež v 36tt, keď som bola prvýkrát v nemocnici otočená zle, čiže zadkom dole a tiež mi vraveli, že treba zvazit aj cisársky ( ja by som neodporúčala skúšať rodit prirodzene, ak sa neotoči) ale potom som doma robila take cviky, čo vraj pomáhajú na otočenie (bud niečo ako mostík, že zadok hore v ľahu alebo naopak kľačať na gauci a ruky dole na zem a byt ako keby dole hlavou - skúšať tak minutu párkrát denne) a mne sa v 37tt otocila a to pri pôrode mala 4230gr takze už aj v tom 37tt musela byt veľká..takze stále je čas..sú deti čo sa vraj otočia aj pár dni pred pôrodom..ale teda asi byt nastavená na obe varianty
@pl2y skúšam cviky a nič aj sa námaham a nič na všetky strany sa točí len dole níe
Nam na kurze radili pouzivat mexicku bolu, babatko ide za tym zvukom, krasny zvuk. Ja som to nosila, nemala som babatka otocene zadockom, takze neviem ohodnotit, ci sa za nou realne otoci, ale za skusku to hadam stoji🙂

Do tej zelenej vysokej, vchod je oproti poliklinike Alexandra. Určite nájdeš.