icon

Potrebujeme postrážiť mačku od 4. 1. 2026 do 7. 1. 2026

iva_ab
1. jan 2026

Dobrý deň, neviem nám niekto postrážiť mačičku? Ideálne asi Poprad alebo okolie. Ideme na lyžovačku do Tatier od babky a cestujeme s mačičkou len v Tatrách ju nechceme nechávať na hoteli kým budeme lyžovať. Od nedele doobeda do stredy, Máme so sebou aj záchodik, aj granulky. Mači je veľmi priateľská. Zvykneme ju nechávať aj v hoteli s inými mačkami, teda asi je zvyknutá. Má rok a pol.

anonym_1f5c5b
1. jan 2026

Nevydrží mačka od nedele do stredy sama doma?

martinmmartin
1. jan 2026
@anonym_1f5c5b

Nevydrží mačka od nedele do stredy sama doma?

@anonym_1f5c5b kludne vydrzi s granulami sama

iva_ab
autor
1. jan 2026

Nechávame ju na 2-3 dni, ale my nejdeme z domu, ideme z východu od babky do Tatier lyžovať a potom z lyžovačky rovno do BA domov. Keby ju necháme u babky tak máme 2,5 hod tam a 2,5 hod späť zachádzku 🙂

anonym_4ec544
1. jan 2026
@iva_ab

Nechávame ju na 2-3 dni, ale my nejdeme z domu, ideme z východu od babky do Tatier lyžovať a potom z lyžovačky rovno do BA domov. Keby ju necháme u babky tak máme 2,5 hod tam a 2,5 hod späť zachádzku 🙂

@iva_ab preco idete rovno lyzovat? Odvezte ju domov.. ako ste to potom naplanovali?

anonym_382038
1. jan 2026

Ak ju zvyknete bezne nechavat v hoteli, v com je problem najst hotel v okoli?

lucia11kob
2. jan 2026

@iva_ab našla si niekoho,kto by ti postražil mačičku ?

iva_ab
autor
3. jan 2026
@lucia11kob

@iva_ab našla si niekoho,kto by ti postražil mačičku ?

@lucia11kob ešte nie? Mali by ste záujem? 🙂

iva_ab
autor
3. jan 2026
@anonym_382038

Ak ju zvyknete bezne nechavat v hoteli, v com je problem najst hotel v okoli?

@anonym_382038 no lebo v Poprade, Tatrách som hotel pre mačky nenašla? 🤔

iva_ab
autor
3. jan 2026
@anonym_4ec544

@iva_ab preco idete rovno lyzovat? Odvezte ju domov.. ako ste to potom naplanovali?

@anonym_4ec544 lebo sme u babky v HE, bývame v BA a lyzujeme v Tatrách. Síce tunel pustili ale stále je to 5,5 hodiny 😀

anonym_f5a344
3. jan 2026
@iva_ab

@iva_ab ja by som nechala u babky, a bolo by mi jedno kolko trva cesta. Nikdy by som nezverila zviera, ktore milujem cudziemu.

evansova
3. jan 2026

Nikam by som ju nevozila, .Ak potrebujeme odísť na pár dní, poprosime niekoho z rodiny alebo priateľov, aby Kocenka poskytovali u nás doma. Prídu dva razy denne, nakŕmia z konzervy, násypu granule, pripravia vodu, chvíľu sa odohrajú. Kocenko ich pozná, je spokojný, netrpí deparacnou uzkostou

priscilla07
6. jan 2026

V čom je problém aby cica ostala samá v hoteli počas vášho lyžovania? Aj tak prespí 16 hodín. K cudzím mačkám by som ju určite nedávala ( FIP, FIV, FeLV ... a iné infekčné ochorenia ktoré sa vôbec nemusia prejaviť, mačka vyzerá ako zdravá, inú môže zabiť).