Skúsenosti s detskou neurologičkou Bujnovskou z Popradu?
Skúsenosti ?
@jajojapo aj nás ignoruje vravela by som ….a v Ľubovniansky vás vzali bez problému?lebo ja som volala ešte do Kk a sestrička že nás nevezme
@login1234 kontrolu nám dáva o tri mesiace ,žiadne eeg čo by bolo treba podľa mňa .kontrola bude o čom ?ako sa máte?a je tak nepríjemná no neviem najradšej by som ju vymenila ale za koho ?ked spadame k nej
V Ľubovni si všetko platíš sama takže áno ak chceš vezme ta... My sme zavolali vystrelili co je za problém a cca o 2tyzdne sme mali termín
@jajojapo a koľko to tam stojí jedno vyšetrenie plus eeg?
https://mudr-jana-priputnikova.webnode.sk/kontakt/ na stránke si nájdete cenník... My sme platili 120eur ale neľutujem
@jajojapo ale pozerám že union ma zazmluvnené to máme aj my tým pádom by sme platiť nemali nie?no každopádne je to jedno zajtra tam zavolám
Môžem sa s tebou spojiť?
Ja som s ňou nebola spokojná a moja známa tiež nie.
Koľkokrát to dieťa ani poriadne nevidela, len sa pýta od stola, napíše správu a dovidenia. Také kontroly len aby sa nepovedalo, aspoň si má čo vykázať pre poisťovňu. Nezdá sa mi vôbec byť odborníčka.
@54tinka54 a chodíte ďalej k nej alebo vás vzal niekto iný?

Nám absolútne nepomohla.... Šli sme do st. Ľubovňe tam dr aj vyšetrenie robila preciznejsie