Skúsenosti s gastro vyšetrením u MUDr. Anny Reichovej v Poprade?
Ahojte prosím vás máte niekto skúsenosť s doktorkou Annou Reichovou (gastro)? Je tam možnosť že vie pichnúť nejaký oblbovák aby som to vyšetrenie žalúdka až tak nevnímala?
Ja ked som u nej bola, tak som ju pytala oblbovak a odmietla mi ho dat, ze to treba naplanovat, a musi tu niekto s vami byt aby vas potom odviedol a pod. Pritom v cakarni cakal manzel. Za mna osobne bola dost neprijemna, necitliva a nepacila sa mi jej komunikacia. Musela vidiet, ze mam stres, vsak som tam aj plakala, proste som sa bala a jej to bolo jedno. Dala mi vreckovku a potom mi davala hadicku cez nos. Bol to pre mna fakt otrasny zazitok. Na druhom gastre som uz bola v Starej Lubovni a tam mi dali oblbovak na vyziadanie, ziaden problem s tym nemali. Hadicka isla ta klasicka cez usta, ale vadilo mi to menej ako to co sa dialo u Reichovej.
@chrumka Ďakujem za odpoveď, mám až 29.1 termín tak tam zajtra zavolám že chcem injekciu, aspoň viem že to treba dopredu
@viktoria2905 otrasná lekárka s otrasným prístupom 🙄
Ja som bol v nemocnici u Mikloša nic som neplatil
Az potom pripravok na kolono a to som polykal ziadne ze cez nos hadicu cez hrdlo a ešte som si to aj užil 🤣🤣 dali mi taky sprej lexaurin do hrdla normaaalne som si to uzil videl som svoj vnutorny zaludok no zazitok 🤣🤣 po vysetreni tak krasny farebny svet som este v zivote nevidel 🤣🤣🤣 odporucam 🤣 ale tam su 3 myslim jedna lekarka a dvaja doktori vsetci vpohode ludsky pristup aj poradia najhoršie bolo polknut tu hadicu s tou kamerou to jak keby si mala polknut kocku s cukrom a ostane ti to v ohryzku potom uz to bol ako vravim zazitok ;) niet sa coho bat
Určite k nej by som už nešla , bola som raz a stačilo , objednala som sa do nemocnice keďže jej prístup bol otrasný
@chrumka Ďakujem za odpoveď, mám až 29.1 termín tak tam zajtra zavolám že chcem injekciu, aspoň viem že to treba dopredu
@viktoria2905 ahoj ako si nakoniec dopadla? Bola si spokojná z prístupom doktorky?

Ja som bola minulý týždeň v pondelok a dala som si tenšie hadičku jasné, že za príplatok 10€ a môžeš si to dať cez nos čo nie je také hrozné a dá sa to vydržať , no tým že ja mám problém s prepážkou v nose, išla mi hadička cez ústa ale tiež sa to dalo vydržať .