Skúsenosti s MUDr. Denisou Vojtašákovou z Popradu?
Budem rada za vaše skúsenosti s touto Dr.
Ci sa oplatí ísť na prvotrimestralny skríning ku nej.
Ďakujem
Úplne super, vyšetrenie bolo u nej úžasné. Všetko vždy komentovala povedala. A v 13tt. Dokonca povedala ze to vidí na dievčatko. Ze sa nezvykne mýliť. A veru mala. Pravdu 💗
A nakoniec som ju aj zastihla pri pôrode. Za mňa určite áno 🙂
Pani doktorka sa uz vola Chovancova a urcite odporucam. Je velmi mila, vsetko vysvetli, okomentuje, ukaze, urcite je to velka odbornicka i ked je mlada.
Aj ja som bola, a bola som spokojna
Ahoj, v prvom rade musim uznat, že pani doktorka je naozaj veľmi milá a naozaj skvelá odborníčka...čo sa mi ale nepáči, že každú jednu moju známu v okolí zneistila ohľadom týchto skríningov...hlavne jej otec MUDr.Vojtasaak..(ordinovali na striedačku v tej istej ambulancii) a nabádajú na trisomy testy, ktorých cena za komplet sa vyšplhala až na 900€ .... V živote som na nikoho nepodala nejaký zlý koment, naozaj to nemam v povahe...keďže sme nemali toľko peňazí, tak som podstúpila amniocentezu, ktorá už naozaj rizikovejšia je...odpadla som po tomto zákroku..a mesiac som čakala na výsledok.nechcite zažiť tie chvíle strachu či bábätko je zdrave..výsledky screeningovych testov až také zle neboli nato aby som musela ísť na nejaké ich drahé testy..s odstupom času som počula naozaj od 4 žien v mojom okolí, že ich nabádali na to isté a platili za tie testy...a ich známe ďalšie tiež ..nebude to úplne v poriadku...nakoľko pán doktor naozaj ľúbi peniaze...ale naozaj na jeho dcéru nemôžem povedať ani pol slova...+platila som cez 200 eur za vyšetrenia lebo vraj má treba lepšie sledovať ak mi skríning nevyšiel úplne na výbornú...baby ja som spanikarila za to moje tehotenstvo tak, že ešte aj za GRochalom do Martina som šla...Ten potvrdil, že choroby, ktoré mi predpovedali Vojtaššákovci určite moje bábo nemá...do týždňa prišli výsledky z amnio a tie tiež boli dobre...akurát, že namiesto chlapčeka čo mi tvrdil Vojtaššák bolo dievčatko 🤣 a je tu...krásna zdravá baba...pardon za litaniu, len naozaj pozor na tie trisomy testy, lebo naozaj nato navádzajú zbytočne...a dovolím si tvrdiť, že tu ide naozaj o biznis s mamickami
@niqua tak tu si dovolim nesuhlasit. Prepacte, ale neda mi nekomentovat to… Dr. Vojtassak ma svoju ambulanciu naozaj spickovo vybavenu s pristrojmi o akych ini bezni gynekologovia ani nechyrovali. Preto sa k nemu chodi aj na tie specialne trimestralne vysetrenia a berie aj pacientky ktore k nemu nepatria a samozrejme si za tieto vysetrenia musia zaplatit. Pan doktor nie je bezny gynekolog a spolu s jeho dcerou Dr. Chovancovou vytvaraju centrum gynekologickej starostlivosti-podrobne vysetrenie prsnikov, kolposkopia, vysetrenia pri neplodnosti parov-resp. pri snahe otehotniet, pani doktorka ma certifikaty zo zahranicia so specializaciou na prenatalny vyvoj plodu … a tripple testy ktore sa robia a z ktorych vam vysli “zle “ vysledky su bezne robene u kazdeho gynekologa a maju len staticky pozkazat na riziko ktore mate vy konkretne… cize mozno vam vyslo 1:100000 alebo aj 1:10 … tam uz sa matka musi sama rozhodnut ci chce dalsie podrobnejsie a presnejsie vyswtrenie alebo nie. Pan doktor nenabada ani nenuti na ziadne vysetrenie… odporuca a vysvetluje pre a proti. Je jsne ze nie kazdy ma 1000€ nazvys a da si robit trisomy testy. Vy ste sa rozhodla pre odber plodovej vody , tiez jedna z moznosti o ktorych vas urcite informoval a aj o jej rozikach… takze ozaj nemam pocit aby pan doktor “bol na peniaze” tak ako pisete. Ano, da sa u neho taplatit nadstandard co v praci zmamena ze zapltite istu sumu pocas tehotenstva a robi vam vsetky ussg, fotky videa vysetrenia potom uz bez dalsich poplatkov … skuste si zratat kolko by ste zaplatili u ineho gynekologa za tieio vysetreni fotky a videa… co viem tak za jednu fotku beru 5-20€!!! Ja mam asi 10 fotiek z celeho tehotenstva vytlcenych a asi 30 nahranych a toez videa… o ludskom a uzasnom pristupe ani nejdem pisat… takze za mna je to jedna uzasna ambulancia pocnuc so sikovnymi sestrickami az po uzasnch lekarov
Ďakujem za vaše skúsenosti....ohľadom tých trisomy testov na ktoré údajne nabadaju...no ja neviem ale oni z nich nemajú nič nie? Dávala som si robiť v prvom tehotenstve tie základné za 300 eur...boli samozrejme aj za 400 aj za 600...podľa mňa nie sú potrebné tie za 900, tie odhaľujú už naozaj všetky choroby geneticke q však ak by dieťa malo genetickú chorobu nejaké zle vysledky odhalia aj bežné screeningy...okrem toho mi bolo povedané, že tie trisomy testy sa robia vždy len kompletne, ale ja dostanem výsledky len tých ktoré som si zaplatila. Ale v prípade, že sa objaví nejaká genetická vada v tom co som si nezaplatila, môžem doplatiť a samozrejme mi to bude oznámené...
Ešte ak sa môžem opýtať....koľko prosím vás stojí ten prvotrimestralny screening?
u takého Grochala v Martine som za morfologicky ultrazvuk platila 110€, ten sa dá robiť ale len cca v 20 týždni...
no tak pridam sa do tejto debatky tietz... u Dr. Vojatssaka som hadam viac ako 15 rokov, z toho mam 8 rocbeho chlapceka - tiez som mala zaplateny nadstandard, prva polovica 110€ a druha 130,-€. Vtedy este velke UTZ nerobika jeho dcera iba on, bolo vzdy ok... Momentalne som tehotna ( 18tt) opat mam zsplateny nadstandard a cena ostala ta ista ... Momentalne mi vysli zle a hlavne pozitivny triplle test na DS : 1:2, tak Dr. mi dal na vyber trisomy testy - cakam na vysledok (dala som si ten "zakladny balik", kedze osm nejako vnutorne aj podla utz stotoznena s tym, ze babatko je ok, a trille testy su "len sttatisticky zle vyhodnoteny test podla veku, mama 36), amnio - viac menej zamietol, kedze UTZ bolo vsetko v poriadku vsetky hodnoty, alebo za tretie vckvaciu metodu do 20tt kedy sa robi velky morfologicky UTZ. Prvy screeening mi robila p. Chovancova vsetko bolo v max. poriadku s tym ze ma upozornila ze testy mozu vysjt pozitivne. Vacsina doktorov je proti tymto testom lebo zbytocne vystrasia tehotne zeny...Na druhy utz som objednana 29.5. tiez k nej. Na provm to bolo na 75% dievcatko, no dva tyzdne dozadu ked mi vsli tie zle vysedky dr. robil kontrolny utz a uz to bol chlapcek :D... Uvidime ako vyjdu trisomy, verime ze vsetko ok a tam bude tiez pohlavie tak to uz bude "na beton"... Zs mna spokojnost u VOJTASSAKOVCOV ;)
Prosím vás kolko sa čaka na snimky v emaili lebo mne neukazuju nic v emaili ...