icon

Skúsenosti s pôrodnicami v Poprade a Spišskej Novej Vsi

1bebelo1
2. jan 2026

Ahojte, poprosím Vás o radu, aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Poprade a v Spišskej Novej Vsi?

adrianahudax
2. jan 2026

Ja mám doktora v Poprade, konkrétne primára a mala som nejaké problémy počas tehu tak som chodila na zakroky do nemocnice do PP, každý tam bol milý a príjemný ale trikrát som rodila v SNV, po prvom pôrode som sa utvrdila že ďalšie budem rodiť tiež tam a po druhom som už bola.uplne presvedčená pre SNV a keby som šla znova opäť SNV, ale nezatracujem ani Poprad keďže som tam spoznala veľkú časť doktorov a sestričiek a naozaj nič zlé povedať nemôžem 😊

tina2101993
2. jan 2026

Ja som rodila 3x v Poprade a za mna veľká spokojnosť. Ako aj lekari až po sestricky s gyn. aj šestonedelia velmi mile, napomocne. Za mňa spokojnosť.

lydion20
3. jan 2026

Ja som prvú dcéru mala v SNV spokojnosť , mesiac sme ležali v nemocnici predčasne sa narodila, druhý pôrod rizikové chodila som do Popradu na poradne a rodiť som išla do SNV

anonym_216771
16. jan 2026

Ja som rodila prvý krát v januári 2024 a druhý krát v októbri 2025 oba razy v PP. Za mňa topka a keby idem rodiť treti krát, tak idem tiež do PP. A hlavne keby sa stalo niečo zlé, tak aj tak z okolia sa či deti, či ženy prevážajú do PP.