Súkromná škôlka Slniečko v Poprade

hoslenka
18. okt 2021

Milé mamičky, neviete náhodou koľko stojí školné v tejto MŠ v Poprade? Ak áno, aké sú Vaše skúsenosti s touto školkou?
Ďakujem vopred za odpovede

nikyma12
27. okt 2021

@hoslenka nám tam syn chodil ale pred 3 rokmi
A my sme boli mega spokojní, potom šiel do štátnej a teda keby máme slniečko bližšie neriešim a ostáva tam ale dochádzanie nám robili problém..
Ceny si už presne nepamätám , viem že strava na mesiac bola 46€ a školné od 3r 70€ a do 3 rokov tuším 150€
No ale tak to sú uz tri roky ...

hoslenka
autor
27. okt 2021

@nikyma12
Ďakujem aj tak za približné info. Určite tam pôjdem a opýtam sa, čo a ako. My to budeme mať cestou do práce, tak by to bolo super. A hlavne to potrebujem od apríla, čo neviem, či budú mať voľné miesto.

heli159
17. okt 2022

@hoslenka Dobry den, prosim Vas, navstevuje nakoniec Vase dietatko skolku Slniecko vo Velkej? Ak ano, napisali by ste mi, ci je tam spokojne a kolko sa mesacne plati? Pripadne aj kolko deti je v triede. Vopred dakujem pekne 🙂

hoslenka
autor
17. okt 2022

@heli159
Dobrý deň, nakoniec nás nevzali, mali plný stav a fakt to nebolo možné. No riešila som to dosť neskoro, lebo malý mal ťažkú laryngitidu a následne som ja bola chorá a tak sa nám to natahovalo. Takže ani ten približný počet detí v triede neviem.
Nakoniec sme ho dali do MŠ Spišská Sobota a sme zatiaľ maximálne spokojní. Škôlka má pekné zariadenie, malý má super učiteľky a strava je tiež výborná.

heli159
17. okt 2022

@hoslenka Dakujem za odpoved 🙂

hoslenka
autor
18. okt 2022

@heli159 Za málinko, potom dajte vedieť ako ste to poriesili, budem zvedavá aj ja 😉
Pekný dník ☀️

10anna
18. feb 2023

@hoslenka dobrý deň, môžem sa pripojiť do diskusie🙂 písali ste, že ste dávali dieťatko do Ms spišské sobota. Vedeli by ste mi prosim povedať, i ste aj naďalej spokojní? Koľko detičiek majú cca v triede a ako to tam vôbec vyzerá? Písala som tam email, či sa vieme prísť pozrieť aj osobne, ale zatiaľ nereagovali. Ďakujem pekne

hoslenka
autor
19. feb 2023

@10anna
Dobrý deň,
sme stále veľmi spokojní, naše dieťa je v najmladšej triede, kde je 18 detí. V najstaršej majú myslím 25. Celkovo tam sú 4 triedy.
Odporúčam navštíviť stránku MŠ, kde je dostupný fotoalbum bez prihlásenia sa užívateľom a uvidíte aj vybavenie a vnútorné prostredie škôlky.
Strava je v porovnaní s inými skolkami tiež na veľmi kvalitnej úrovni.

10anna
1. mar 2023

@hoslenka dobrý deň prajem, prepáčte, že znovu píšem 🙂 boli sme pozrieť skolku vyzerá to tam veľmi pekne aj pani učiteľky vyzerali milo. Páčilo sa nám tam viac aj akov lifeacademy, či v slniečku. Len mám ešte otázku, zabudla som sa p. zástupkyni opýtať- detičky obedujú vo svojich triedach , nechodia do jedálne? Keď dcérku vezmú, myslite, že budú mať problém s tým, že by som im zavolala ako to dcérka prvý deň bezomna zvláda?😌 či majú aj nejake adaptačné pobyty? Prepáčte veľa otázok, boli sme len 5 min p. zástupkyňa mala poradu a dlhšie sa nám venovať nemohla, som rada, že nám stihla aspoň ukázať priestory 🙂

10anna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hoslenka
autor
15. mar 2023

@10anna
Dobrý deň,
Písala som už skôr, no pravdepodobne som to neodoslala, prípadne mi vytrhol malý mobil z ruky a zrušil to, fakt neviem, no tá odpoveď tu nie je 🙊
Učiteľky sú fakt super, deti tam chodia rady, papaju vo svojich triedach, nechodia do jedálne, lebo je to jedáleň aj pre základnú školu.
Netuším, či je možnosť adaptacnych pobytov, no ja som sa na zaciatku informovala, či tam nemôžem ostať aspoň na 2 hod a vraveli, že to je zbytočné a mali pravdu.
Keď je dieťatko dostatočne vyzrete a pripravene na škôlku, tak to zvládne v pohode. Prvé 2 týždne všetci ráno plačú, ale to je normálne. Je dobre dieťatku dopredu ukázať fotky na internete, kde vidieť skrinky, ich triedy s hračkami, stolíky so stoličkami, kde sedia pri papani a tvorení aby aspoň malo predstavu, ako bude vyzerať prostredie v škôlke. Ja som tak urobila a on jediný prvé ráno neplakal.

hoslenka
autor
15. mar 2023

A milo ste ma potešili, že sa Vám tam páčilo viac ako v Slniečku. Ja ten výber fakt neľutujem a sme veľmi spokojní
Držím palce nech si vyberiete akúkoľvek škôlku, aby malá bola v nej šťastná a spokojná.
Pekný deň