Ked sa priatelia rozletia do sveta

pantarhei
2. máj 2015

Ahojte...Som mamička s 1,5 ročnou dcérkou. Je to krásne a úžasne obdobie, ale mám pocit, že mi niečo chýba. Predtým som mala veľa priateľov a zrazu sa cítim sama. Tak ako sa život mení a každý si hľadá svoje miesto, tak sa aj moji priatelia rozleteli za prácou, láskou a dobrodružstvom. Kým som ešte pracovala, všetko bolo inak. Teraz som doma a mám pocit akoby som ostala sama. Ja viem, že mám milujúceho manžela a krásnu dcéru, rodinu okolo seba, ale chýba mi priateľka, kamoška, dôverníčka.Ste na tom podobne?

siska53
2. máj 2015

@pantarhei Nebola som,nakolko som si nasla velmi skoro,ked mal maly asi 4mesiace kamosky s rovnako starymi detmi a postupne ako dieta rastlo sa okruh kamosiek ci znamych rozsiroval. Takze som sa necitila absolutne mimo kolektivu ani osamela.

martina646
2. máj 2015

skus navstivit materske centrum, najdes si nove priatelky a dcerka bude mat aspon rozne aktivity

pantarhei
autor
2. máj 2015

@martina646 materské centrum navštevujeme pravidelne... Chodíme aj na angličtinu s malou... Tam sme si aj našli partacky, ale tiež sa odsťahovali

spirit16
2. máj 2015

Ono vzdy sa da najst nieco, co cloveku moze chybat, pretoze mat vsetko a vzdy to proste nie je mozne. Neboj nechaj to jednoducho plynut a za chvilu najdes aj tu dalsiu spriaznenu dusu. (aj ked, dve uz mas pri sebe 🙂) Clovek vzdy dostava to, co potrebuje (mozno nie vzdy to, co chce 🙂, ale urcite vzdy to, co potrebuje)

bonaqa2013
2. máj 2015

ja som mala taký pocit pri prvom dieťati. Syna som mala ešte ako študentka. A keď som skončila školu, ostala som doma s malým. bolo my smutno za spolužiakmi, vštko sme boli rovnako mladí ľudia, stále bolo veselo, smiali sme sa..... A naraz doma s uvrieskaným deckom. ale potom som si zvykla. ďalší šok nastal keď som nastúpila do práce. ten kolektív bol rôznorodý - od mladých ľudí až po dôchodcov. Ráno som išla po tme - na 6 hod do práce, a poobede keď som išla sa už stmievalo..... Chýbal mi tam miech a bezstarostnosť mladých ľudí. Ale porom som si tiež zvykla, aj keď to trvalo poriadne dlho....