icon

Aké a koľko popôrodných vložiek si mám kúpiť?

cyklamenka
1. jún 2012

zaujima ma znacka vloziek po porode

mj30
1. jún 2012

urcite najlepsie tie z lekarne lebo nemaju v sebe tu foliu co istatne aby to proste dychalo 🙂 ked sa zahoji sitie tak uz potom aj obycajne

minnehaha2005
1. jún 2012

Ja som pouzivala tie SAMU, odporucila som ich vsetkym mojim znamym, ano je pravda, ze sa stale hybu, aj ze pretecu, ale cim ich castejsie menis, tym lepsie. Minula som strasne vela balikov, asi 10 minimalne. Dovod bol, ze mne sa na 5 den zapalil strih, lebo som si myslela, ze uz mozem pouzivat normalne, a musela som ist este na kompletny presiv, antibiotika do zily, a maleho som nemohla kojit 3 dni. Bola som v nemocnici 2 tyzdne so sebou. Takze nikdy viac normalne vlozky pocas sestonedelia ☹ ...

excelent1
1. jún 2012

tie ružové z tesca boli najlepšie a odporúčam jednorázové nohavičky.

peta111
Odpoveď bola odstránená
31majka12
1. jún 2012

ja som kupovala z lekarne...neviem znacku ale mali len jeden druh.
A tie som aj pouzivala,lebo klasicke vlozky z obchodu nemali taku dobru savost,ako tie z lekarne

dudduli
1. jún 2012

to je uplne jedno ake su hlavne aby ich bolo vela,lebo to treba casto menit.a do porodnice som bola zbalena tak mesiac pred porodom a oplatilo sa,lebo druhy syn sa narodil v 36 tyzdni 🙂

monika15
1. jún 2012

ja som si kupila Always XXL a boli super super.... fakt super.... 🙂)

hori
1. jún 2012

ja tu budem asi prva, co neodporuca teskacke ruzove - stipala ma v nich rana uz po piatich minutach a len co nasali trocha krvi, tak to vnutro nechutne zhrckavelo... najlepsie boli tie obycajne gazove, co davali v nemocnici, ale zial dali ich len pre zaciatok - asi 10 ks a potom som musela mat vlastne - mala som tiez SAMU a celkom spokojnost, do porodnice som zobrala jeden balik, lebo viac sa mi nezmestilo do kufra, ale doma som ich mala nakupene viac, tak mi potom doniesli... najlepsie poporodne vlozky su totiz tie, ktore pretecu - lebo su vzdusne a rana sa pod nimi dobre hoji!

rybka13
1. jún 2012

hlavne aby neboli moc kratke, co bezne ponukaju v zdravotnych potrebach ako poporodne 😝 nechapem.. ale ani moc velke neodporucam, lebo tie sice dlhsie vydrzia co neplni ucel kedze si ich musis casto menit..

dannaniella
1. jún 2012

ja som si kupila jednorazove nohavicky - tie pre babky, netusim ako sa to odborne nazyva. a bolo to super, neminula som ani jeden balik. myslim ze TENA ich vyraba.

ajca123
1. jún 2012

No najlepšie sú tie najobyč lebo ked budes mat stehy z vonka aby sa ti tie stehy nezachytavali v tých vrubkach ako maju uz všetky vlozky...
No a ak si prvorodicka tak nebudes tak krvacat ako druhorodicky.. U me to tak bolo.. A pri treťom som sa cistila dlho..

janaspa
2. jún 2012

Ja tiez odporucam Kotex nocne, cierny obal, a zasoby si teda narob riadne, aj po prichode domov sa zidu

feb13
9. jún 2012

Samu z lekarne. Po prvom porode som krvacala 5 tyzdnov a minula som 5 alebo 6 balikov, z toho 1,5 v nemocnici (4 dni). Teraz som 2,5 tyzdna po druhom porode a uz otvaram 6. balenie, v nemocnici som bola so sebou 6 dni pocas ktorych som minula asi 3 balenia, na 5. den mi robili kyretaz kvoli placente... ale odvtedy uz tak nekrvacam, teraz uz len ledva spinim, takze 5 tyzdnov to tentokrat urcite nebude, mozno este par dni. 🙂

suelop
11. júl 2012

Ja som v porodnici vyskusala vselijake, ale najspokojnejsia som bola s tymi dlhymi ruzovymi z tesca ( tam je na nich aj napisane ze poporodne alebo tak nejak). A tiez sa mi osvedcili jednorazove nohavicky z lekarne - pohodlne, lahko sa obliekali a drzali vsetko pokope 🙂

kika1111
11. júl 2012

ja som mala aj taketo - veľmi dobré na prvé dni po pôrode...teda aspoň ja som krvácala strašne a tieto sú fakt veľko veľké 😀 http://www.4mama.sk/hygiena/porodnicke-vlozky-b...
a potom aj http://www.docsimon.sk/tovar/samu-classic-mini-...
z tých väčších som minula 3 balenia a z menších 2 balenia.. a potom keď som už až tak nekrvacala tak som si kupila normalne tenke s kridelkami - neparfumované..

monikkak
11. júl 2012

Ja som mala samu a aj tesco su dobre minula som dokopy asi 4balenia nekrvacala som dlho

sara07
11. júl 2012

ja som kupovala v zdravotníckych potrebách, mali tam také ako majú byt, myslím že mali biely igelitová obal, nestáli vela do 21 ečok, boli super a minula som dva balenia,doporučujem aj jednorázové nohavičky tam mali balenie kde boli asi 3 alebo 4 ks do 3 ečok, hlavne nie z lepiacim pásickom lebo sa ti môže stat že sa ti prilepí na steh a to je iná sranda potom

silvapokorna
12. jan 2014

Ja som mala MOlimed a bola som spokojna. Pouzivala som ich v porodke aj potom na doma. Su kvalitne a pohodlne. Vyuzila som urcite niekolko baleni.

elilly
16. jan 2014

Ja som iba v porodnici minula takmer tri balenia, takze v tomto pripade asi plati, "cim viac, tym lepsie " 🙂 znacka bola Molimed, rovnako aj jednorazove sietovane nohavicky - tiez velmi dolezite, lebo mna napriklad po cisarskom tie papierove tlacili presne na jazvu 😖

matarka
17. okt 2014

Viacere ste spomenuli Tesco Maternity vlozky - tak teraz su v akcii za 0,90 Eur, ak by niekto chcel.

slavkamesinova
27. aug 2015

Tie nemaju kritielka..je to rozdie ked teraz pouzivam bella 15+5 nova s kridielkami ako tie poporodne vlozky?

akronop
Autor odpoveď zmazal
katkasimlkatkasimi
3. sep 2015

Mne tie tesco vôbec nevyhovovali .boli mi tvrdé rána má pri nich stipala .oveľa lepšie mi boli z lekárne,

perlicka666
Odpoveď bola odstránená
buttergirl
Odpoveď bola odstránená
lulita
28. dec 2015

z tesca tie su super 🙂

permanentka
18. apr 2016

Dievcata a tie SAMU, do porodnice su lepsie tie mini ci tie classic? ktore ste mali vy?

candii
18. apr 2016

Ja som si v lekarni kupila.. a pytala som najvacsie a este som mala tesco velke tie boli tiez dobre a kup si ich vela.. ja som si davala po 2 po porode lebo ako som lezala tak mi to pretekalo zo vsadial ..tak si kup do porodnice aj 4 balicky..

zuzada29
18. apr 2016

z lekarne, hlavne vela, popripade posles manzela na dokupenie a nohavicky by som zvazila, lebo v nasej nemocnici na to boli alergicki, museli sme ich nosit len tak bez nohaviciek, resp. sme ich mali ked to doktor nevidel