icon

Aké indikácie ste mali na cisársky rez?

30. jún 2024

Aku ste mali indikaciu na cisarsky?

Strana
z2
autor
30. jún 2024

@domka222 prosim k teme, inak si ries svoj problem inde

domka222
30. jún 2024

Si to ty😂 však normálne choď na psychiatriu a povedz,že máš panický strach. Či hľadáš spôsob, ako si zvýšiť očný tlak,normálny tlak a podobne? Ja problém nemám, ale ty 😀

martinkatinka
30. jún 2024

@domka222 chyta sa kazdej moznosti. Mozno by stacilo, aby sa porozpravala so svojim gynekologom, ktory by jej pomohol zbavit sa strachu alebo by ozaj nasiel dovod na cisarsky rez.

autor
30. jún 2024

@domka222 Ubohe z tvojej strany. Cely den sedis na koniku a vymyslas konspirancie a spajas rozne temy. Vobec nie je dolezite kto a preco temu zaklada. Najdi si hobby.

domka222
30. jún 2024

Áno, aj celú noc 😀 ak chceš, môžem ti pomôcť s hľadaním dg,keď som na internete stále. Odúvať sa môžeš koľko chceš, aj tak vieme,že si to ty

autor
30. jún 2024

@domka222 Nech sa paci. Otazka je formulovana jasne. Mozes sa zapojit.

domka222
30. jún 2024

Však som ti napísala, že skús zájsť za psychiatrom. Ale ty si to nezobrala vôbec vážne. Však reálne problém máš a to panický strach z vaginálneho pôrodu

autor
30. jún 2024

@domka222 Ty ma vobec nepoznas. Sedis cely den na koniku a spajas si temy s trepes dve na tri. Pokial budes pokracovat, nahlasim ta adminom. A mimochodom. Uplne zle dedukujes autorov tem. No i keby to bol rovnaky autor, tvoje spravanie je cez ciaru.

domka222
30. jún 2024

Čo je cez čiaru? To,že som ti poradila psychiatra? Je normálne, že ak máš strach vie ti to psychiater dať na papier,poprípade pomôcť s jeho odbúraním.A možno sa zbytočne obávaš, lebo aj normálny pôrod sa nakoniec môže skončiť cisárskym a do konca tehotenstva môže nastať ešte mnoho situácií,kedy ten cisársky môžeš naozaj potrebovať. Kľudne si nahlás čo chceš

martinkatinka
30. jún 2024

Ale ak ozaj nemas ziadnu diagnozu na cr, tak potom jedine zajst za psychiatrom a zahrat to na ten panicky strach.
Alebo tu napis, ze ake zdravotne problemy mas a podla toho ti niekto moze poradit, ci to je na cr. Ale zase, ked jednej na oci dali cr, tebe nemusia. Je to individualne.

mimi3008
30. jún 2024

Ze 1.porod skoncil pri hranicnej velkosti panvy kliestami

snowflakenel
30. jún 2024

Utlak na miechu ulomkom z platnicky.

majlo1234
30. jún 2024

Prva akutna sekcia po 5 dnovom vyvolavani, druha pre nezrele porodne cesty tyzden po termine a nechcela som, aby mi porod vyvolavali. Celkovo si myslim, ze sekcia nie je jednoduchsia cesta, ale zena by mala mat pravo rozhodnit sa

matkahelka
30. jún 2024

ziaden. nasla som si porodnika, ktory chape, ze zena ma svoje dovody na sekciu (u mna to bol hrozny prvy prirodzeny porod), zazmluvnila som si ho, urobil mi spinal sekciu. krasny zazitok! take porody aj kazdy rok.

Strana
z2