icon

Aké popôrodné vložky kúpiť?

martina374
3. júl 2014

caute, neviete mi niekto poradit ake vlozky zobrat do porodnice? v lekarni maju jeden druh nejake hrube ale bez toho lepiaceho pasika a mne sa tieto velmi nepozdavaju,ved to sa bude posuvat. Neviete niekto odporucit nejake dobre a kde ich kupit?? take klasicke co pri menstruacii sa pouzivaju tak to budu tenke? treba mi nejake hrubsie? dakujem za rady.

Strana
z2
mika7
7. júl 2014

z mojej skúsenosti najlepšie žiadne 😉 😉 sestričky a dr. ich priam neznášali a chceli nás vidieť len "naostro" 😝 😝

brady1
8. júl 2014

@martina374 sorry,nebudeš krvacat ale mne ked praskla voda, tak ono to nevyteče naraz.tesne pred porodom ich potrebujes koli vode.

lusily
8. júl 2014

@martina374 tie sieťkové predávajú napr. v lekárni (Tena, Hartmann, aj iné značky sú). Výhodou je, že sú elastické, priedušné, ľahko sa preperú, prípadne vyhodia ako jednorázovky.
Ako som vyššie písala, mne nevyhovovali a chodila som bez nohavičiek alebo som mala obyčajné nohavičky, čisto bavlnené. Každému vyhovuje niečo iné.

martina374
autor
9. júl 2014

@renca910 a tieto lidie maju ten lepiaci pasik, ze lepsie drzi vlozka v nohavickach?

renca910
9. júl 2014

@martina374 ano maju,ale ak ti mam pravdu povedat v nemocnici som nohavicky ani nemala,na posteli som len vetrala tak sa najlepsie hojilo,doma ked som este len polihovala tiez nie

saimaa
24. sep 2014

Ja som mala viac znaciek,ale najlepsie boli Batist flover. Boli dlhe, nie uplne rovne,ale tvarovane,a nemali zospodu ten lepiaci pasik,mne to bez neho vyhovovalo viac,nic tam nelepilo. Podobne su 2esco vlozky,tiez take dlhe,ale rovne,a maju ten lepiaci pasik. Najhorsie su tie Samu,su fakt mini - kratke,pasik nemaju,cize sa to hned posunie mimo...ale uplne najlepsie boli tie,co nam dali v nemocke,take obvazove.troska kratsie,ale nemali tam aspon ten igelit, napr.tesco vlozky ho tam zospodu maju.len ta gáza si myslim,ze sa moze prilepit na sitie...

saimaa
24. sep 2014

A dobre su aj tie jednorazove nohavicky.v nemocke som mala tie uplne sietkove,tie trocha slabo drzia. A potom Molimed, take sortkove,tie su fajn,aj na doma,aj preprat sa daju...su velmi pohodlne...

ukulela
28. sep 2014

baby, ak hladate velke vlozky, ja som kupila tieto: http://hygienicke-vlozky.heureka.sk/chicco-popo... ... som zvedava, ake budu, ale su obrovske, vacsie ako tesco maternity

chokma
28. sep 2014

kupila som si tolko ospevovane tesco, dalej samu a batist flower (taky tulipanik je na obale). nechapem ako mohli niekomu vyhovovat tescacske, mna hrozne tlacili, normalne som ich musela vyhodit. samu boli ok a naj boli tie batist, uplne pohodlne po vsetkych strankach...

veronikax
28. sep 2014

Z mojej skusenosti ... Vlozky do porodnice som kupovala v Zdravotnickych potrebach. tam som si kupila aj jednorazove gatky ;) Mala som cisarak . No ked mi praskla plodova voda... nestacili by mi ziadne vlozky :DD MAla som utierak medzi nohami celu cestu do porodnice :D V porodnici som nemala nic... tam mi dali ich podlozku .... a po cisarskom mi davali oni ich vlozky... az ked som bola na izbe... som mala svoje jednorazove gatky a dlheeee vlozky zo zdravotnickych potrieb 🙂 mas na vyber kratke a dlhe 🙂 Casom som aj tie kratke vyuzila ;) Ale do porodnie... urcite dlhe 🙂)

aniko82
28. sep 2014

v lekarni maju vlozky Samu , to su tie hrube bez lepiacej pasky, v nasej porodnici ich preferuju; resp vlozky Bella mama, rovnako vyzeraju ale su dlhsie......osobne som skusala aj porodnicke vlozky zn Tesco, tiez boli dobreee, rovnako hrube a dlhsie....kazdopadne sa odporucaju prievzdusne, klasicke, neparfumovane, aby neiritovali jazvu, bez lepiacej pasky.....🙂

Strana
z2