Aké popôrodné vložky si mám kúpiť?
Ahojte baby, vedeli by ste mi prosím poradiť aké popôrodné vložky by som si mala kúpiť a ostatné veci do pôrodnice som prvorodička a ešte sa v tom moc nevyznám tak aby som niečo nevynechala 🙂
@paulinkaa2 Má zoznam ale tam je všetko pre dieťa , budem rodiť v NZ a tam že čo pre mamičku je napísane všetko pre dieťa a nič spomenuté pre mňa ako matku
Na internete je toho kopu čo pre maminu aj pre dieťa
Mne tiež nedali v pôrodnici žiadny papier čo zo sebou zobrať
Odporucam 2-3 kojenecke nocne košeľu župan ak robíte v chladných dňoch,poporodne vlozky (ja som si brala 30 ks),jednorazové podlozky(odporucam) kojenecku podprsenku plus tampóny do podprsenky ,ponozky prezývky do sprchy a na izbu
Mala som aj jednorazové nohavicky ale tie nedovolili nosiť až keď som šla domov som využila,tmavšie osusky a malé uteráky a samozrejme hygienické potreby (kefka pasta mydlo alebo sprchové šampón hrebeň krém a atd
Odporucam nejakú knihu alebo časopis a krížovky ak by ste mali čas nato
Ja odporúčam tieto. Chválili mi ich aj sestričky v pôrodnici.
https://hygienicke-vlozky.heureka.sk/chicco-pop...
Ja som šla do pôrodnice ako prvorodička s tromi druhmi 🤦. Samu classic boli pre mňa príliš malé a krátke, vzhľadom na to, že som dosť krvácala. (Mamička vedľa mňa krvácala málo a stačili jej obyčajne Lydie). Bella sa nedali prilepiť a vôbec nedržali, kde mali. Preto ti odporúčam Canpol babies ( mala tri vzorky od kolegyne) a manžel mi potom v lekárni kúpil Akuku, tie boli tiež super. Oba druhy široké, mega dlhé a absorbčné. Ešte by som ti odporúčala aj popôrodné nohavičky, ja som ich vyhadzovala rovno s vložkami. A vždy natiahla nové a samozrejme jednorazové podložky.
Ja som prve dni mala chicco, co mas vyssie link. Bezkonkurencne najvacsie, nesmrdeli chemiou a necitili umelinou. Ked krvacanie nebolo uz intenzivne, stacili mi aj lacnejsie a mensie. Ale tie prve dni som s chicco bola velmi spokojna.
Klasicke lyze z tesca z buniciny dlhe siroke k tomu sietkove nohavicky 3ks stacia preprala.dom a za chvilu boli suche..potom doma upne obycajne hociktore co nemaju sietkovu vrstvu a vela tmavych nohaviciek.
Chicco su velmi dobre
ale poporodne by sa praveze nemali lepit, lepiace by som z vyberu vyradila ako prve
@zuzanka.zuzu Tak takto som veru nerozmýšľala, možno na prvé dni ich len správne nakombinovať s jednorazovými nohavičkami. Ďakujem za info.
Nám dávali v pôrodnici od hartman myslím, obrovské a jednu za druhou do nohaviciej jednorazových. Ale rodila som v zahraničí
Ja som to mala silné fakt dva dni a potom stačila jedna a doma za 4 dní najlacnejšie clever bez krídel, som menila po každej toalete
Určite niečo na ranu ak sa stane
Poporodne sa nelepia nohavicky po pôrode v nemocnici nosiť nebudete to Vám nedovolia kvôli každodennej vizite
Ja som to mala tak a nie dávno 4 mesiace do zadu
@gvenduska a keď ste nemohli nosiť nohavičky tak to ako ste fungovali? Hádam keď z vás tečie krv tak si nohavičky musíte dať nie
@patricia512 normalne chodila bez a pekne to držalo
Keď budete mat každodennú vizitu nebudú čakať kým sa vyzleciete aspoň tam kde som ja rodila nečakali
Normalne som to nosila bez nohavičiek
@patricia512 normalne chodila bez a pekne to držalo
Keď budete mat každodennú vizitu nebudú čakať kým sa vyzleciete aspoň tam kde som ja rodila nečakali
Normalne som to nosila bez nohavičiek
@gvenduska ako čo ste nosili bez nohavičiek len vložku? To vám ako mohlo držať
Dr.max tie ich bebelo mne sa pacili asi najviac. A poporodne nohavicky jednoznacne frida z tych sietkovych najpohodlnejsie a neznicitelne. Nikdy som nechodila bez nohaviciek vzdy aspon sietovane.pred vizitou som dala sprchu a cakala na doktorov na posteli na podlozke naostro po vizite zase vlozka a sietove nohavicky..
@gvenduska a keď ste nemohli nosiť nohavičky tak to ako ste fungovali? Hádam keď z vás tečie krv tak si nohavičky musíte dať nie
@patricia512 v pôrodnici som nemohla
Doma som nosila
@gvenduska ako čo ste nosili bez nohavičiek len vložku? To vám ako mohlo držať
@xmichaellaa pekne držala
Pri ležanie držala a keď som šla na wc alebo do sprchy tak som pekne prešla bez toho aby som pretiekla
To bolo v pôrodnici minime nemohli mat nečakali kým sa vyzleciete ani v papieroch sme nohavicky nemali napisane
Doma som už nosila keď som sa viac pohybovala

Ahoj
Bella mamma vložky
A ja som na pve noci používala pre dospelých plienky.
Pôrodnica kam ideš rodit nemá zoznam ?