Výbava do pôrodnice - ktoré popôrodné vložky?

5petusik55
9. júl 2019

Ahojte mamičky, pomaly si chcem začať chystať veci do pôrodnice.
Idem si k vám po radu, konkrétne chcem poradiť s poporodnymi vlozkami. Pri prvom dieťati som mala vložky Bella mama a Canpol naniesť - bola som spokojná. Naopak s vlozkami Hartman samu som až tak spokojná nebola, boli dosť krátke.
Čítala som, že aj vložky Chicco alebo Baby ono sú fajn.
Prosím poraďte, ktoré sú fakt že dobre na prvé dni po pôrode, teda dlhé a savé. A koľko ich mám vziať do pôrodnice? Toto si už fakt veľmi nepamätám

A ešte sa chcem spýtať na nepremokavé podložky. Veľkosť mam vyberať 60x90 a ktorú znacku či tam je to úplne jedno? Každá splní svoj účel? Ďakujem za rady 🙂

chokma
9. júl 2019

@5petusik55 mne sa osvedčili flower batist a neskôr samu. Len nie tesco!

ankare
9. júl 2019

Mne sa osvedčili z Tesca, ružový obal.
Pri podložkach podľa mňa značka nie je dôležitá. Nam ich dávali automaticky v pôrodnici.

kristina2412
10. júl 2019

@5petusik55 ja som mala Baby ono a všetko ok. Záleží na tom či ich pôrodnica poskytuje,či nie. U nás boli neobmedzene na chodbe,ale nie vždy sa mi tam chcelo ísť ,tak som používala vlastne. Minula som jeden balik.Doma dva .Čo sa týka podložky ja som mala Pampers prebalovacie podlozky a účel splnili.

rainbow82
10. júl 2019

Ja som si kupila v lekárni boli dosť dlhé aj dobre sali.Treba vypýtať vložky po pôrode.Su cenovo dostupné aj pohodlné 😀.Aj prebaľovacie vložky som mala z lekarne.

rainbow82
10. júl 2019

Ja som si kupovala z lekárne aj prebaľovacie podložky.Bola som s nimi spokojná.Maju rôzne druhy veľkosti.A sú za prijateľnú cenu.

rybka16
10. júl 2019

Mala som Flower Batiste a super boli. Potom som mala ešte Samu a tiež dobré, len malá veľkosť (muž mi kúpil S, nie M, inak by boli fajn). Na začiatku a na noc som si dávala Bella Mamma, tie boli tiež výborné. A Molicare Pants som mala nohavičky tie prateľné. Podložky sú asi úplne jedno, každá poslúži. Ja som mala nakúpené Tena, ale v pôrodnici nám dávali iné. Možno ak existujú nejaké lepiace tie podložky, to by stálo za úvahu, lebo tieto sa stále niekam šmýkajú po posteli. Ale či také dačo existuje, neviem.

mirkac7
10. júl 2019

Canpol babies pre mňa boli najlepsie

andusik13
10. júl 2019

@5petusik55 ja som mala v pôrodnici chicco a na doma canpol babies... S oboma som bola veľmi spokojná

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre