icon

Ako dlho odchádza hlienová zátka?

anjelik0912
1. feb 2014

baby vcera poobede cca okolo 14.00 mi zacala odtekat ta hlienova zatka ale do teraz sa nic neudialo som 5dni po termine a uz som ale riadne nervozna s toho cakania co myslite ako dlho to este môze trvat .?? vo stvrtok sme boli na poradni bola som uz otvorena na 2cm ......

Strana
z2
kali23
2. feb 2014

@anjelik0912 mne zacala odchadzat v nedelu vecer a voda "praskla" v stredu nad ranom o 2,38 presne 😀 ... porodila som nakoniec sekciou v stredu o 15,47... a bolo to 5 dni po termine... 😉

lussy3107
27. feb 2014

ahojte babenky neviete mi niektora poradit???v nedelu mi odisla hlienova zatka...tak som zasla pre istotu do nemocnice a tam mi lekar povedal ze som uz otvorena na 3 cm ale ze mam ist domov pokial ma nic neboli...dnes je uz stvrtok a kontrakcie zatial nedosli..akurat ma dnes zacalo strasne pichat dole a miestami mam pocit ako keby to babo uz malo vyskocit zo mna...a neviem ci to je normalne alebo mam radsej zajst za lekarom...

ivettfff
28. feb 2014

mne odišla zátka presne pred týždňom v piatok a odvtedy nič, netrpezlivo čakám....

simonka121
10. mar 2014

Ahojte žienky chcem sa opýtať už niekoľko dní pozorujem, že mi odteká taký biely hlien,,a teraz neviem či je to tá hlienová zátka,,,lebo je úplne biely,,, nemá žiadne zafarbenie,.,,, máte s tým niektorá skúsenosti,,,,môže to byť predzvesť blížiaceho sa pôrodu??? Ďakujem 🙂

anjelik0912
autor
14. mar 2014

@simonka121 malo by to byt take huste ako sopel a moze ti to odchadzat kludne uz teraz niekomu to odchadza aj mesiac mne odisla a bakoniec aj tak som sla na vyvolavacku 12 dni po termine ☹

Strana
z2