icon

Ako dlho ste boli po cisárskom v nemocnici v Košiciach?

adika30
26. dec 2011

Konkrétnejšie v Šaci v KE

Strana
z2
zuzikkaa
27. dec 2011

@adika30 to nezalezi aka je to nemocnica,,ale po CR tusim pustaju na 7den od porodu...no zalezi ako sa ty citis a ci je babo zdrave-nema zltacku 🙂
mne sa podarilo ist domov na 6ty den,,ale na dalsi sm musela prist na stehy

monika15
27. dec 2011

no baby u nas len 2 dni..... som mala cisara v stredu a v pia sme uz sli domov.... ☹ ☹ ☹

jankohrasko
27. dec 2011

@adika30 ja som rodila na Antolskej v BA, pustali ma na 5. den (v sobotu o 23.00 mi robili SC a vo stvrtok o 11.00 ma prepustili)

vivusika
27. dec 2011

malý sa narodil v utorok ráno plánovanou sekciou a v nedeľu ráno cca o 10 sme šli domov 🙂

gloria9
27. dec 2011

no u nas sa maly narodil vo stvrtok a v pondelok sme sli domov v nemocnici som bola od stredy

vefi89
27. dec 2011

pokiaľ si ty aj bábo ok, tak púšťajú na piaty deň

daniela242
27. dec 2011

ja som rodila v Šaci pred 3. rokmi, v utorok som porodila cisárskym a pustili ma v nedeľu 🙂 takže po 6. dnoch

bianca
27. dec 2011

nebola som sice v KE ale ono to bude viacmenej podone vsade.Ja som rodila vo stvrtok a v pondelok sme isli domov.Sli by sme skor ale v nedelu neprepustali pokial nebol tlak na lozko.Prvy den-den porodu sa pacita ako nulty

cukor
27. dec 2011

ja som rodila v šaci.v pondelok večer som mala sekciu a v piatok ráno ma púšťali domov.

zvonkohra
27. dec 2011

v stredu doobeda sc a v pondelok rano ma pustili domou

zzuzana82
27. dec 2011

vsetko zalezi od toho ako sa citis a ci nebudes mat nejake komplikacie. Ak si Ty aj babetko v poriadku,vies chodit, postavit sa ,nemas bolesti, nekrvacas ,mozes ist v pohode na zachod ,tak po par dnoch (3-4) ides domov, aspon u nas. Ja som bola 12dni,ale kvoli tomu, ze po tyzdnii mi nastali komplikacie, tak som musela zostat 😠

anieli_1
27. dec 2011

pri cisarskom ak niesu nejake problemy ci uz s mamickou alebo s babatkom tak pustaju ako normalne rodicky .....ale samozrejme nejake nemocnice m,ozu to mat ine

tic_tac22
13. jan 2012

po cisarskom som bola 4dni

xlucia
13. jan 2012

po sekcii na piaty den, pricom den porodu sa nepocita

nikoleta2011
13. jan 2012

Rodila som dvojicky sekciou a na 5.den nas pustili domov - NZ

garonka
13. jan 2012

rodila som v Šaci pred dvoma rokmi
v pondelok prijem, v utorok rano sekcia a v sobotu rano sme sli domov.

kobolova
13. jan 2012

Rodila som pred tyzdnom na Antolskej - na 4.den sme sa vypytali domov, v pohode nas pustili, kedze aj ja, aj maly sme boli ok... Dali mi sice podpisat "na vlastnu ziadost", ale nerobili s tym problemy...Ak nie su komplikacie, Antolska pusta na ziadost uz na stvrty den.

rolak
13. jan 2012

v stredu ráno sekcia v Šaci, v pondelok domov, boli by sme aj skôr - v nedeľu,ale čakali,kým malá dačo priberie.

tea333
13. jan 2012

5. den sme isli domov

evelina30
13. jan 2012

u nás v Žiline púšťajú na 5.deň, teda ak nemá bábo náhodou žltačku, alebo iné starosti 🙂

sampo
13. jan 2012

na 5. den som sla domov 🙂 ale len na prislub, ze sa ma o mna kto postarat, lebo som mala katastrofalny krvny obraz 😝

nemammennko
5. aug 2015

Milé mamičky 🙂 ako púštajú v Poprade po cisárskom domov? 🙂

rheia27
5. aug 2015

prve dieta - pondelok sekcia piatok domov, druhe dieta - pondelok sekcia sobota domov (napriek tomu ze som sa citila fantasticky a behala ako lan ) 🙂

martina054
4. júl 2016

Mile mamicky ja som.rodila vcera kedy myslite ze nas pustia dakujem

lenka454
4. júl 2016

Ahoj ja som mala sekciu vo st

marcelatt
4. júl 2016

ahoj, asi je to rozne u kazdej maminky a u babetka..ja som rodila planovanou sekciou v Trnave v stredu rano o 8,45 hod a v sobotu rano okolo 10tej som som isla domov... sice som isla ohnuta, lebo som sa nevystrela este taka zasita na bruchu, ale vsetko bolo okej, tak nebol dovod tam travit cas 🙂

bambinka123
4. júl 2016

je to naozaj individualne, v zavislosti aj od stavu maminky a babätka a aj od nazoru lekarov..... pri syncekovi som mala transfuzie krvi a vyvody z brucha po sekcii-(od str. do str.)..... pri dcerke od stvr. do pon. 🙂

bielavila
4. júl 2016

zalezi to od stavu mamicky a babatka, ja som bola v nemocke neuveritelnych 2,5 tyzdna ☹ baba co bola som mnou na izbe po 5 dnoch

marika1994
3. sep 2017

Ahojte babi koľko dní je žena V nemocnici po cisárskom aby som to vedela V štvrtok som rodila

mircalla
3. sep 2017

@zuzikkaa urcite nie 7 dni

@adika30 prve dieta 5 dni, druhe dokonca 4, nemali miesta, ale standard ak je vsetko ok 5 dni

Strana
z2