Ako dlho trval váš prvý pôrod?
Ahojte 😊
ja viem, že okolnosti pôrodu sú rôzne a u každého to je inak, ale chcem sa len tak štatisticky nejak spýtať a informovať sa koľko hodín trval váš prvý pôrod dievčatá 😊
ďakujem za odpovede a príbehy 🫶🏻
Prvý 6,5h druhý 30m
30 h od prvej kontrakcie, to som ich hneď mala každých 5-10 minit
Mala som vyvolaný pôrod. Tabletku zaviedli o 6.00 a dcéra sa narodila o 14.45
Od prvek kontrakcie bol do hodiny vonku
Mala som vyvolavany, takze od vyvolania 5 dni a koniec cisarskym. Vrele odporucam
@mima1608 v ruzinove, od pondelka obeda so zavedenim balonika, porodila som akutnou sekciu v piatok poobede. A bola by som tam hadam dodnes, nebyt vymeny smien a akcnej starsej pani doktorky, ktora ma hned dala previezt na operacku😒 Na izbe sa mi vystriedalo hadam osem zien, prisli a odisli a ja tam furt.
Od prvej kontrakcie po porod 8 hod. Potom este som vytlacila placentu
Od prvých bolestí cca 18 hodín a tie horšie bolesti z toho cca 7 hodín.
Doma som bola kym boli slabe bolesti, ked zacali silne sli sme do porodnice, prepichli mi vodu a davaj tlacit. 20 minut som pohystercila a mala bola vonku 😁
19 hodín a od začiatku strašne bolestivé kontrakcie každých 5 minut, potom ešte častejšie..skoncila som sekciou
o polnoci zátka, kontrakcie slušné asi od 8:00 po klystíre, porodila som po 11.
@zushorvath ja som lezala od zaciatku a ukazkovy porod.
ale pohyb pomohol po klystire mi kazali chodit uz nie lezat, som si spomenula 🙂
Ja som prišla o 17 na príjem o pol 8 praskli vodu az okolo pol 9 nejak začali také fakt že bolesti a 22:48 bola na svete
4hod 20 min od prvej kontrakcie 😊
21 hod a dalsie dva po 12 hod 🙂 epiduralka mi ale zadtavila otvaranie.
23:30 praskla voda do 8:30 rana bez bolesti potom oxytocín a 11:30 bol na svete cize zamna rychlovka bez epi .. a druhy v noci 21 :30 prve kontrakcie 23:35 bol na svete takze ja som bola spoko oba ale uz by som nešla :D
17:30 mi odtiekla voda, o 19tej som prisla na prijem..porodila som 2:50 v noci...za mna v pohode, nebolo to nejake velke trapenie
O 11.00 som prišla do pôrodnice a porodila som o 16.00😊
16 hod. Pred polnocou začali kontrakcie, dcéra sa narodila na ďalší deň o 15:50.
Presne 68 hodín od prasknutia vody a prvých slabších kontrakcii. 3 dní vyvolávali pôrod.
12 od prvej kontrakcie. 10 hodín co 2 minúty, veľmi intenzívny, bolestivý, pomalý ale v úplnom poriadku.
@luccija nemali ste kontrakcie a dostali ste epi?🤔🤔 Ale o potom Teda.az keď začali ?
3 deti, zakaždým začiatok nadránom prasknutim plod. vody, do momentu narodenia 8-12hodin.
@happylife77 áno potom🙂pichli mi vodu, dali oxytocín a pomaly sa to rozbehlo
18 hodin kontrakcie, nakoniec akutny cisarsky (babo sa tlacilo do chrbtice)
Prvorodička. 2.37 som sa zobudila, že mi krúti aj palce na nohách a 6.17 bola malá na svete. Vodu mi museli prasknúť ale prišli sme do pôrodnice cca o 5 a už som bola na 6cm.

20h