icon

Ako po pôrode pribrať?

trapenka
3. aug 2016

Ahojte.kazdy asi riesi ako po porode schudnut,ja by som zase chcela pribrat.najde sa tu mamicka,ktora to tiez riesila a ma nejaku radu?

candii
3. aug 2016

.. jest

trapenka
autor
3. aug 2016

Jem,len maly ma vyciciava :D

misel0806
3. aug 2016

Niekto chce schudnut ,neda sa mu niekto pribrat nejde mu.. Zato moze metabolizmus nikto ho nemame rovnaky..😊

glorikarebeka
3. aug 2016

@trapenka polovicu zien tu na MK si akurat nasrala 😀 no asi len jest,jest,jest a papaj vecer,ked maly spi,hned by som ti dala 5 kg a zadarmo 😀

trapenka
autor
3. aug 2016

@glorikarebeka :D keby sa dalo aj viac by som ti zobrala

zuz02
3. aug 2016

Tak ja som tiez mala donedavna tento problem, jedla som vsetko mozne a chudla som dalej. Tiez ma mala vyciciavala. Az kym sme dojcenie neobmedzili len na dojcenie pred spanim (max este raz nad ranom) a kym som sa spamatala, ze uz nemozem jest kvanta, tak som pribrala 3kg. Takze sa to obratilo. Myslim, ze s tym asi nic neurobis teraz, kym vela dojcis.

07022007
3. aug 2016

Posli ucet :D darujem ti 7kg :D

trapenka
autor
4. aug 2016

@zuz02 asi tak.maly ma este len dva mesiace.prveho drobca som kojila dva roky.
@07022007 dakujem :D

lavender273
4. aug 2016

@trapenka .... ja by som ti tak rada pomohla s 10kg 🙂

Kolko vazis ak sa mozem spytat ?

1zabka11
4. aug 2016

Ahoj,ja som po porodr schudla vsetko v nemocnici ostalo mi 5kg navyse doma,nakolko pred tehu som vazila 50kg. Pocas tehu som pribrala 20kg. A aj ked som nekojila malicko len 1mesiac,tak som rychlo chudla a zasa na 50kg pred nedavnom by lekari zistili zvysenu cinnost stitnej zlazy. Beriem lieky,a pribrala som 5kg za 1mesiac. Parada co? Uz sa mi to akosi zacina upravovat :D :D som spokojna,a tu sa to moze zastavit :D

trapenka
autor
4. aug 2016

@lavender273 57kg mam.pocas tehotenstva sompribrala vyse 22kg.ostalo mi tych 7kg.

1zabka11
4. aug 2016

Cooze? A kolko merias?? Ved tomas vahu akurat...co chces priberat? :O

trapenka
autor
4. aug 2016

@1zabka11 ja som tiez mala 50kg.tie kila co mi po porode ostali ostali asi na bruchu i to len trochu a zvysok neviem kde sa podel :D

1zabka11
4. aug 2016

Hm 🙂 ja meriam 159cm a mam 55 teraz a uz viac nechcem je to akurat...aj mne brsko ostalo,mala som sekciu plus maly bol velky..joj

trapenka
autor
4. aug 2016

@1zabka11 168cm :D
Chcem mat licka dajake,ruky mam chude...nepamatam si uz ci som aj predtym mala take palicky :D

lavender273
4. aug 2016

Vahu mas super, ale samozrejme ty sa musis citit dobre. Ja som roky mala 57kg, za posledny rok som pribrala na 64kg ( dala by som ti tu radu ako pribrat,ale sama neviem co sa dialo 😀 ) a teraz uz mam 76kg ale som v pomaly v 8 mesiaci. Ja zase dufam ze pojdem dole na povodnu vahu, lebo kebyze mam menit cely satnik tak skrachujem :D

trapenka
autor
4. aug 2016

@lavender273 ved toto ze sa takto necitím dobre...ja som dosla z porodnice a obliekla som jedne rifle zo siestich asi.a tricka vsetko velke.az mi to brusko trochu chybalo normalne.
tak sa citim ze ani rici ani cici :D

lavender273
4. aug 2016

trapenka ...daj adresu, posielam ti 10 kg :D

Ina moznost je ze prejdes na proteinovu "dietu" a zacnes pucit tazke vahy v posilke 🙂

trapenka
autor
4. aug 2016

@lavender273 to asi nie.nehovorim ze chcem mat speky :D ale na posilku by som bola leniva asi

vankusik29
4. aug 2016

@trapenka myslim ze ja ma vacsi problem. Moja vyska 158. Vaha pred tehotenstvom 54 kg co bolo v pohode vyzerala som tak akurat. Vaha v nemocnici pred porodom 66 kg. Vaha dnes 45,5 kg. A to som uz po sestonedeli bola chuda jak palica. Mala ma 9 mesiacov a ja ju stale dojcim 6x denne. Uz by som to chcela obmedzit na menej casto ale ona aj za vydatnym prikrmom pyta. A teraz babo rad. Obliekam stale jedny rifle a kratasy co som si musela kupit nove. Opasky mi manzel poskracoval. A par triciek. Inak vo vsetkom vyzeram ako ratafak plachta. Tiez nemam chut menit komplet satnik.

trapenka
autor
4. aug 2016

@vankusik29 neviem co je horsie.riesit ako pribrat abo ako schudnut...jaj boze 🙂