Ako po pôrode pribrať?
Ahojte.kazdy asi riesi ako po porode schudnut,ja by som zase chcela pribrat.najde sa tu mamicka,ktora to tiez riesila a ma nejaku radu?
Jem,len maly ma vyciciava :D
Niekto chce schudnut ,neda sa mu niekto pribrat nejde mu.. Zato moze metabolizmus nikto ho nemame rovnaky..😊
@trapenka polovicu zien tu na MK si akurat nasrala 😀 no asi len jest,jest,jest a papaj vecer,ked maly spi,hned by som ti dala 5 kg a zadarmo 😀
@glorikarebeka :D keby sa dalo aj viac by som ti zobrala
Tak ja som tiez mala donedavna tento problem, jedla som vsetko mozne a chudla som dalej. Tiez ma mala vyciciavala. Az kym sme dojcenie neobmedzili len na dojcenie pred spanim (max este raz nad ranom) a kym som sa spamatala, ze uz nemozem jest kvanta, tak som pribrala 3kg. Takze sa to obratilo. Myslim, ze s tym asi nic neurobis teraz, kym vela dojcis.
Posli ucet :D darujem ti 7kg :D
@trapenka .... ja by som ti tak rada pomohla s 10kg 🙂
Kolko vazis ak sa mozem spytat ?
Ahoj,ja som po porodr schudla vsetko v nemocnici ostalo mi 5kg navyse doma,nakolko pred tehu som vazila 50kg. Pocas tehu som pribrala 20kg. A aj ked som nekojila malicko len 1mesiac,tak som rychlo chudla a zasa na 50kg pred nedavnom by lekari zistili zvysenu cinnost stitnej zlazy. Beriem lieky,a pribrala som 5kg za 1mesiac. Parada co? Uz sa mi to akosi zacina upravovat :D :D som spokojna,a tu sa to moze zastavit :D
@lavender273 57kg mam.pocas tehotenstva sompribrala vyse 22kg.ostalo mi tych 7kg.
Cooze? A kolko merias?? Ved tomas vahu akurat...co chces priberat? :O
Hm 🙂 ja meriam 159cm a mam 55 teraz a uz viac nechcem je to akurat...aj mne brsko ostalo,mala som sekciu plus maly bol velky..joj
Vahu mas super, ale samozrejme ty sa musis citit dobre. Ja som roky mala 57kg, za posledny rok som pribrala na 64kg ( dala by som ti tu radu ako pribrat,ale sama neviem co sa dialo 😀 ) a teraz uz mam 76kg ale som v pomaly v 8 mesiaci. Ja zase dufam ze pojdem dole na povodnu vahu, lebo kebyze mam menit cely satnik tak skrachujem :D
@lavender273 ved toto ze sa takto necitím dobre...ja som dosla z porodnice a obliekla som jedne rifle zo siestich asi.a tricka vsetko velke.az mi to brusko trochu chybalo normalne.
tak sa citim ze ani rici ani cici :D
trapenka ...daj adresu, posielam ti 10 kg :D
Ina moznost je ze prejdes na proteinovu "dietu" a zacnes pucit tazke vahy v posilke 🙂
@lavender273 to asi nie.nehovorim ze chcem mat speky :D ale na posilku by som bola leniva asi
@trapenka myslim ze ja ma vacsi problem. Moja vyska 158. Vaha pred tehotenstvom 54 kg co bolo v pohode vyzerala som tak akurat. Vaha v nemocnici pred porodom 66 kg. Vaha dnes 45,5 kg. A to som uz po sestonedeli bola chuda jak palica. Mala ma 9 mesiacov a ja ju stale dojcim 6x denne. Uz by som to chcela obmedzit na menej casto ale ona aj za vydatnym prikrmom pyta. A teraz babo rad. Obliekam stale jedny rifle a kratasy co som si musela kupit nove. Opasky mi manzel poskracoval. A par triciek. Inak vo vsetkom vyzeram ako ratafak plachta. Tiez nemam chut menit komplet satnik.
@vankusik29 neviem co je horsie.riesit ako pribrat abo ako schudnut...jaj boze 🙂

.. jest