Ako prirodzene vyvolať pôrod?
Ahojte dievčatá. Som prvorodička a termín mám o 4 dni ale zatiaľ sa vôbec nič nedeje.. všetci mi vravia že to môže prísť z minúty na minútu ale ja takmer vôbec nič nepociťujem žiadne bolesti a ani sa ešte nezačínam otvárať.. od každej kamarátky a známej počujem že pri prvom dieťati porodili o týždeň aj dva skôr, ale mám pocit že mňa sa to týkať nebude a nechcem veru rodiť vyvolavackou.. neviete ako sa dá tomu jemne dopomôcť? Partner so mnou mať sex nechce pretože sa už bojí, takže táto možnosť je vylúčená 😄 ak vás niečo napadne napíšte vďaka 🙂 🤷♀️
@lenka2710 veru ludia toho navypravaju, az clovek sam nevie co je vlastne pravdive. Drzim vam palce, aby ste v zdravi vydrzala a aby vsetko dobre dopadlo.
@luliu som už v 41.tt a už mi začala dva krát tiecť hlienova zátka krvácanie po kontrole a termín mám na 15. Marca… modlim sa bohu aby mi tu vyvolávačku nemuseli dávať a do toho 15. sa princezná ozve a bude sa tlačiť von 😅 je ešte čas ale nemôžem sa už dočkať a chcem to mať zasebou…

@berryblack ja som teraz v 26tt a cítim sa podobne, radšej by som bola v tvojej situácii a šla už rodiť, bojím sa, že to chytím a malý bude musieť ísť von alebo ja neviem, no strašne predstavy mam! Aj keď som počula veľa názorov, že na plod by to nemalo mat vplyv, druhý povie, že to nieje ešte preskúmané, ďalší ze tehotné majú lepšiu imunitu a človek už nevie, čomu mam veriť