Ako ste sa cítili po cisárskom?

majulikmajka
7. sep 2022

Ahojte ženy , ako ste sa cítili po cisarskom , pocity od prvého dňa pokým to neodznelo? Bolesti + sťažené dýchanie …

rodinka
7. sep 2022

Ja som sa bála aj dýchať prvý krát takže hrozne to bolo.. Ledva som chodila ale to je normálne zohnuta ale vraj je dobre rozbehať to

anavixy
7. sep 2022

Absolutne bez ťažkostí, ležala som od večera do rána, rovno zo sprchy som si šla pre dieťa a nepustila ho z rúk, prvý večer po sekcii som sedela v tureckom sede. 🙂 sama som nechapala, kedze pracujem v porodnici a viem ako vyzeraju chodia a asi aj citia sa zeny po sekcii, ale pre mna to bola absolutne bezroblemova rekonvalescencia (aspon nieco ked povodne to mal byt vaginalny porod🥲). Tahanie a palenie pri urcitych bohyboch zacalo asi na treti den a trvalo cca 2 tyzdne, bolo to pri lihani alebo otacani na posteli, ale to bolo minimum.
Zacni sa hybat uz na posteli ked budes citit nohy, natrenuj si vstavanie z postele cez bok, ked budes postavena hyb sa ale nepretazuj sa. Vela stastia 🍀

riskoh
7. sep 2022

Prvá sekcia úplne super,bez problémov v ošiali endorfinov,pri druhej som sa vytrápila poriadne,bolesti cca 10dni,potom to postupne odznievalo....

gabika128
7. sep 2022

@majulikmajka prvých asi 6 dní katastrofa, každé postavenie bolo o veľkom predýchavaní, potom postupne lepšie. 2 týždne tabletky od bolesti. Po 6 týždňoch som sa cítila už ozaj lepšie.

petkasaurus
7. sep 2022

Katastrofa, 2 dreny plus to vycievkovanie, tie dreny som mala tyzden a bolest mrte, furt mi isli lieky na bolest do infuzky.. Ked som sa mala prve razy postavit, vzdy mi vyrazilo dych a ked mi menili dren, detto.. Ale po asi 2 tyzdnoch uplne bez bolesti.. Zavidela som tym, co isli vaginalne, tie behali jak mysky.

siska53
7. sep 2022

@majulikmajka bolesti ano. A pri prvom aj veeelka unava a nie len prvy den, aj niekolko dni pri druhom len bolest, ved je to operacia, na dalsi den ale ok.o bolo vsetko.

lilly7913
7. sep 2022

Ja som čakala ze to bude horšie, pre mňa to bolo v pohode, ráno som mala sekciu, potom mi dávali pravidelne lieky od bolesti, na ďalšie ráno som sa postavila a išla do sprchy, vstavanie boli ťažšie ale pred tým tiež dali od bolesti tak bolieť to nebolelo, len to ťahalo,, od toho dňa som čo najviac chodila, vôbec som nemusela byť zohnuta, najťažšie bolo vstavanie s posteli ale keď som išla domov o 5 dní už to bolo fajn, po 2 týždňoch som ani nevedela že som mala sekciu. A to sťažené dýchanie prvý krát počujem, s tým som nemala žiadny problém.

sim_mi
7. sep 2022

Videla som vsetkch svatych, ked som sa postavila, no dosla som az na koniec chodby a osprchovala sa aj ked som si myslela, ze odpadnem. Musis to proste rozchodit, neostat lezat. Domov ma pustili po 3 dnoch, rovnako ako pustali zeny po prirodzenom a po par dnoch som uz nevedela, ze som rodila

marianarem
7. sep 2022

@majulikmajka Ja som bolesti mala, ale zvladnutelne. Mne najviac vadilo, ze som 2 dni nemohla nic jest. Hrozne mi potom chutila aj ta neosolena kasovita zbrnda, co nam na treti den doniesli 🙂 Celkovo to ale rozhodne nebolo to najhorsie, co som na svojom tele zazila. Bolo to bolestive, unavne, ale tak normalne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre