icon

Ako ste zvládli cisársky rez?

kika541996
8. sep 2023

Ako ste prosim zvládli cisársky rez? Ja som druhý den po, a teda katastrofa.

Strana
z2
barny
8. sep 2023

Mala som dva, uplne v pohode, po druhom som soferovala po 10 tich dnoch.

domika225
8. sep 2023

@kika541996 ahoj ja som po druhej sekcii nemala vetry, takže som bola 2 dní hladná.( dajú Ti jesť az keď si prdneš) Z toho pocitu hladu som mala pocit, že aj drobec je hladný a bola som nervózna. Teraz som už 2 roky po, ale už to nechcem zažiť. Prvá bola viac v pohode.

danielkadandy
30. nov 2023

@siska53 ahoj mala si epidural pri planovanom? Kde si rodila?

majka2
30. nov 2023

@kika541996 tak je to operácia ale odporúčam chodiť chodiť chodiť treba to proste rozchodiť ja mám za sebou 4 a môžem.pibedat že prvý zlý lebo som nevedela do čoho idem ďalšie už v pohode . Viem že boli ale chodiť prejsť kúsok odychnut a zas a tak dookola. Držím palce

weronika171717
30. nov 2023

Ja v pohode. Ako bolelo to, ale nebol to extrém. A zahojilo sa mi to rýchlo. Jazvu takmer nevidieť. Tak neboj, myslí na to, že to rýchlo prejde. 😃

yanni
30. nov 2023

No kazdy je iny. Kazdy ma iny prah bolesti a tiez nezanedbatelne je, v akej psychickej pohode/nepohode si. ja som mala 2 v priebehu 3,5 roky. Oba cisare supeeeeer. Keby som mala mat este dalsie dieta, tak len cisar. Ale zijeme v zahranici a co sa s kamoskami z SK rozpravam, ako keby to boli dva rozne sverty. Na SK (samozrejme ako kde) je to ako 100 rokov pred Kristom. Fakt. Ja som pri oboch na obed uz behala (porod pri oboch pred pol 9 rano). Ziadne vylihovanie, ziadne bratie deti, vzdy mas deti hned a celu dobu (aj v noci) pri sebe a staras sa. Pri prvom mi sice dodali zelezo ale to bolo vsetko. Hned som kojila a obe kojila takmer do 2 rokov. Ale ako vravim, kazdy je iny. Aaaa este, mala som spinal.

yanni
30. nov 2023

@domika225 to co je za hlupost. Vred tomu sa da v pohode pomoct. A nie nechat rodicku o hlade🙄

siska53
30. nov 2023

@danielkadandy prve spinal, druhe epidural.. v ruzinove

danielkadandy
30. nov 2023

@siska53 a ktora anesteza bola lepsia? Preco ti pri druhom dali epidural?

siska53
1. dec 2023

@danielkadandy za mna epidural, na druhy den som dobre fungovala.. neviem..asi preto, lebo prvykrat mi vecer dr.povedal, rano nastupujete, cize to bolo tak rychlo vsetko. Pri druhom som isla uz navecer tam, dokladne ma vysetrili, este spravy z kardiologie ( ktore pri prvom nik neriesil a nechcel) si vyziadali, tak muz hladal 😅😅 a nejak mi supli epiduralku.. tu som nejak znasala lepsie. Anesteziologicka mi povedala, ze u mna je jedno, aka anesteza, kludne aj velkova a aj prirodzeny porod by bol ok, keby som nemala uzku panvu ..

Strana
z2