Ako zariadiť, aby sa laktácia nerozbehla?
Mamičky,prosím Vás,ako sa dá po pôrode zariadiť,aby sa laktacia nerozbehla? Dá sa dať nejaká injekcia, vôbec neprikladat,alebo ako?? Aké máte skúsenosti s tým,ak ste si do pôrodnice vzali rovno UM? Dakujem.
@ave17 Ahoj ja som isla pri druhom tehu do porodnice so sterilizovanou flaskou, nachystanym UM, klobucikom a cumlikom. Pri dcerke to bolo o drzku tak som si povedala, ze si budem stat za svojim a syna kojit nebudem. Ale hned po prvom prilozeni tesne po porode som si vsimla zmenu hned sa na prekvapenie prisal na izbe detto, nevravim, ze to nebolelo ale dalo sa to vydrzat a momentalne bude mat rok a je stale kojeny. Okrem mykozy na prsnikoch doteraz bez vaznych problemov. Preto ak mozes nezahod kojenie hned za hlavu skus vyskusat a az neskorsie ked uvidis, ze to nejde podaj UM. To je len moja skusenost a nie som zastancom kojit za kazdu cenu...
@ysseba veru.ide to do peňazí🙂 a na moju smolu,nemám v rodine ani žiadne alergie,že by som ho mala aspoň na predpis😉 toto kombinovanie UM a Mm sa mi celkom pozdáva,len niektoré deti to majú tak,že fľašu jednoducho nechytia a to ma veľmi odrádza. Inak by som to dojcenie možno riskla🙂
@bruneta880 pocuj dievcatko,a ty si uz kolko deti vychovala,ze si taka "premudrela"?
Kazdy jeden tvoj prispevok (a nie len v tejto teme) je povazovany ostatnymi za agresivny utok.. nevies normalne komunikovat,len utocit! mas nejaky problem? pis IP a tam ti to vysvetlim znova,kedze na prvy krat si nepochopila,ze tato tema bola zalozena za inym ucelom..
Nikoho tu nezaujmaju tvoje agresivne ataky!
Opakujem,na mamila s nimi isto zoznes uspech a velky potlesk!
Ak mas nejaky problem,pis IP a nestrapnuj sa tu verejne!
@ada309 a to som si myslela, že už nebudeš reagovať, ty dospeláčka jedna.Ja som zakladateľke napísala čo som chcela a ona mne tiež a tam sme to ukončili.
Je úžasné, že samu seba považuješ za väčšinu.Ale toto tiež robia ľudia, ktorí majú nízke sebavedomie...majú potrebu cítiť sa ako väčšina.
Takže to chápem.
A ešte, od teba ja naozaj nič vysvetľovať nepotrebujem.A nechápem potom prečo reaguješ na moje príspevky, keď som taká agresívna...
A IP ja píšem len ľuďom, ktorí ma zaujímajú, takže ťa musím sklamať...

@ada309 toto je diskusia a ja som len reagovala na to čo mi bolo adresované.Pre mňa je primitív ten, ktorý si povie svoje a keď niekto nesúhlasí s tým čo hovorí, alebo povie nejaký protiargument, tak je označený za agresívneho.Dospej prosím ťa.Pekný deň želám