Ako žiadať cisársky rez?
Ahojte babulky ❤️ trošku na pobavenie prosím neukamenujte ma 😂 ako si mám vypytat druhy cisársky ked prvý som mala pred 6 rokmi 😄 alebo ako to funguje ? Myslite že budem mať aj teraz cisársky či pôjdem normálne ?😂😂😂❤️ dakujeeeeem❤️
@katy1807 preto som napísala pre pobavenie lebo som nevedela ako sa mám na to spýtať🤭
Myslim ze zavisi od porodnice, niekde robia cisarsky druhy automaticky, niekde tlacia do prirodzeneho a niekde davaju na vyber
@petronellla87 ďakujem krásne ☺️
Tak asi podľa toho kde budeš rodiť. Kamoška rodila po 4rokoch v BA na Antolskej, automaticky cisársky robili, aj keď nebol dôvod. V Trenčíne druhá kamoška rodila po 3rokoch, a nedovolili jej cisársky, aj keď chcela.
Myslím že aj v Považskej Bystrici robia automaticky cisársky druhý.
Všetko závisí od tvojho zdravotného stavu.
Napr. v PN po prvom cisárskom robili automatický aj druhý.
Jednoducho. Druhy musi byt cisarsky alebo im podpises ze suhlasis s rizikami prirodzeneho porodu, co nepodpises
Však normálne to prebrať so svojím gynekológom. Niekde automaticky po 1 sekcii robia tak aj pri ďalšom tehotenstve, inde sú naklonení aj prirodzenému pôrodu po sekcii. Ak ty chceš len sekciu, tak to povedz na poradni a uvidíš, ci doktor bude ti to odporúčať.
Da sa aj vypytat 😄 takmer vsade sa da, len treba vediet za kym ist… takze si najdi takeho lekara v konkretnej porodnici a zazmluvni si ho
@katy1807 mna to praveze prekvapuje. Zijem v zahranici a normalne sa ma uz pri druhom tehotentve pytali, ze vsetko je v poriadku a mozem rodit normalne, ale nemusim.
Mne povedal môj pôrodnik, ze ja budem len cisárskym rodiť a som rada ze ako skúsený lekár to takto zhodnotil.
Mne dali na vyber po prvom cisarskom,kvoli polohe koncom panvovym som mala prvy a druhy som si mohla vybrat, vybrala slm cisarsky
Niekde to berú úplne automaticky, že keď si mala prvu sekciu, bude aj druhá, aj tretia... Inde zase nie, záleží od toho kde budeš rodiť. Treba sa na rovinu opýtať keď už budeš chodiť do nemocnice pred termínom na poradne, ako budeš rodiť. A ozvať sa, že by si rada zase sekciu, uvidíš či pochodis 🙂 Ja som napr. po prvej sekcii chcela rodit spontánne, pôrodník na mňa kukal ako na mimozemšťana, že čo to trepem, že automaticky sekcia. Vydupala som si svoje a čakala na klasický pôrod, no bohužiaľ nepostupoval a museli zase spraviť sekciu ale keby išlo všetko ako má, odrodila by som na svoju žiadosť normálne.

Rodiť sekciou sa dá vypýtať? Ja som si myslela, že je to na uvážení lekára aké sú riziká.