icon

Ako zmierniť hlieny po cisárskom reze?

margy22
5. dec 2023

Mamičky, som 2 dni po cisarskom reze. Bola som nachladnuta pred zakrokom, teraz som cela zahlienena. Neviete mi poradit nieco co by tie hlieny rozpustilo? Bojim sa kaslat, ked zakaslem mam strasne bolesti. Uz som pytala aj sestricky a nic mi nedali.

jj298
5. dec 2023

@margy22 kvapky nemozes? Alebo si odsat?

margy22
autor
5. dec 2023

@jj298 odsat myslite ako? Ja to mam cele ztecene dolu na prieduskach a chripim ako to je aj v trubici a len poriadnym odkaslanim sa mi nachvilu ulavi.

euka210
5. dec 2023

@margy22 tam ti nic asi nedaju, musis sama...necg ti niekto donesie Mucosolvan alebo Robitusin na vykasliavanie. Musi choroba prejst, viem, ze brucho strasne boli pri kasli ci smiechu...ale aj rana sa hoji a kazdy den to bude lepsie.
A vit.C si daj.

maryetta
5. dec 2023

Tiez som mala. Neviem ci to celkovo po narkoze. Ja som mala celkovu… ale kasel neskutocny. Len do podrepu a som si brucho drzala.
Ale prejde aj to.

jj298
5. dec 2023

@margy22 myslela som ako malym detom ale v tomto pripde by to asi nefungovalo

kikulienkadd
5. dec 2023

Ahoj,si v nemocnici, neboj sa dať tieto otázky lekárom. Držím palce, skoré uzdravenie 🍀

petraslov
5. dec 2023

Ak si mala celkovú narkózu, bude to zahlienenie spôsobené intubovaním, nie chorobou, mala som toto isté po všetkých 3 sekciách a nepomohlo nič, len to vykašľať, prvé dni je to ťažké, ale každým dňom sa to bude zlepšovať a keď sa ti už bude dať takmer bez bolesti v jazve poriadne odkašľať, tak sa toho zbavíš nadobro, lebo sa ti pekne podarí dostať tie hlieny vonku. Prajem rýchle zotavenie 😉

lubkovaandrejka
5. dec 2023

@margy22 vies co,ja som mqla to iste po celkovej narkoze pri cisarskom. Zahlienenie, kasel z toho. Vien,ake to je neprijemne a ze sa neda kaslat, lebo to boli. Mne akurat sestricka doniesla sol,nech si kloktam a mysim povedat,ze som mala pocit,ze to mi pomohlo. Vyskusaj 🙂

korylan
5. dec 2023

@margy22 skorocelovy sirup,kalciovy sirup,lišajnikove pastilky, medové pastilky...viac tekutín piť.