Ako zvládnuť strach pred injekciou pri sekcii?
Ahojte baby, zajtra mňa čaká sekcia a mam veľký strach z tej injekcie do miechy. Baby ktoré ste mali sekciu hlavne tie chudšie bolí ta injekcia?
@barboraalexej ďakujem z tej injekcie mam najväčšie obavy fakt 🙈
Tiež som sa jej hrozne bála. 🫣 A nakoniec vlastne ani nebolela. Bol to taký tupý, dutý tlak... Ťažko sa to opisuje, len viem, že prvý raz som sa s nimi "hádala", že isto nezabrala, lebo ja si nohy cítim. Až kým mi jednu nohu nezdvihli hore a ja som o tom nevedela, len mi ju ukázali 😂
To mi ani nehovorte že nezabrala lebo tam ani nepôjdem 😀😀 ale tak snáď to bude ok a dopadne to dobre všetko
Ano, mne nezabrala. Ale ziadna drama sa nekonala. To nie je jak z hororu, ze ta rezu a ty vrestis. Na stupnici od 1-10, tak 3. Ono to zabera len o trochu neskor. Je iste male percento, ktoremu to zabera neskor. Dali mi rajsky plyn a nevedela som o svete.
@radka174 Mňa osobne to asi nebolelo lebo na to nemám žiadne zle spomienky horšie bolo obdobie po sekcii 😂
Mna viac bolelo to, ked si anesteziolog naznacoval nechtom kam ma pichnut😄oni potom to miesto vpichu umrtvia takou vodickou cize ja som to potom necitila, tiez mi len povedali xe hotovo. A tiez som mala paniku ze mi to nezabralo lebo citim ako ma hladka a zrazu ma zacali rezat a nic😄😄neboj sa, oni to denne robia niekolkokrat a vedia co a ako 🙂
Pre mňa bolo najhoršie zo všetkého - čo najviac sa predklonit a uvoľniť 🙈🙈🙈 ved brucho som mala ako balón!!!! Myslela som ze mi to brucho praskne a nebude treba aji sekciu. Napichli ma asi na tretí krát.
Držím prsty, určite všetko dobre dopadne
@simona20201309 ja som mala nervy na tych doktorov, ked mi hovorili ze sa mam uvolnit a viac predklonit a ja som mala zrovna taku kontrakciu ze by som im tu ihlu najradsej do oka pichla 🤣
@radka174 najhoršie je keď si človek zisťuje a číta príbehy vopred. Každý sme iny.......každá situácia je iná......iba sa zbytočne stresujes

Ahoj, úprimne, tak úplne príjemné to nie je, ale zase nič strašné čo by sa nedalo vydržať. Držím palce