Aký máte názor na ANIBALL? 🙂

dominika767
10. mar 2020

Ženy, ženy tie ktoré ste používali ANIBALL aký máte na to názor ? (Mám si ho kúpiť, alebo sú to len zbytočne vyhodené peniaze) ? Ďakujem Vám za každú radu Žienky 🙂

lucinka1988
10. mar 2020

@dominika767 ja som si ho kúpila, cvičila s ním, ako prvorodička som zvládla pôrod bez nastrihu a šitia a akéhokoľvek poranenia. Malo pravdepodobne, že by sa tak stalo aj bez cvičenia, najmä na základe skúsenosti z okolia..Teraz som tehotná zase a určite s ním budem cvičiť zas. Za mna jednoznačne áno!!!

sweetdreams1
10. mar 2020

Ja som pri prvom používala a pôrod super, bez nástrihu, jeden kozmetický steh. Teraz som zase tehotná a ak bude všetko ok, budem opäť cvicit. Určite porodis aj bez neho, ale teda za mňa určite áno.

zuzana_ilkova
10. mar 2020

Ahoj ja som ho nepouzivala ale kmotra ano, no aj tak jej to nepomohlo ...cvicila s nim ale sposobivalo jej to bolest...myslim ze je to individualne,neublizi ti to no mozno ani nepomoze musis skusit ide uz len o to ci ti to za tie peniaze stoji alebo nie

alesta
10. mar 2020

za mna ano, aj presne vies, aky pocit to bude pri porode, ako tlacit a porod tiez bez poraneni.

haaadanka
10. mar 2020

ja sa s nim este len pripravujem a ako prvorodicka mozem povedat, ze je to super pomocka.. presiahla som hranicu 30cm, ziskala som sebavedomie a stratila strach.. proste viem, ze porod zvladnem.. uz si aspon dokazem predstavit co ma caka.. nasla som si najvhodnejsiu polohu, viem ako dychat a ako tlacit... za mna urcite ano..

elizuella
11. mar 2020

@dominika767 ahojte. Ja som nacvicila 30 cm. Mam male natrhnutie, aj maly nastrih. A dr som pri porode neupozornila, nejako mi to nenapadlo. Ale pocas poradni mi povedal, nech s tym cvicim. Ked mi po porode vraveli ze sa ide sit, tak som sa ho pytala, ci balonik nepomohol. Vraj pomohol, inak by som sa potrhala viac. A ze nastrih mam maly. Pravdupovediac, dufala som, ze porodim bez nastrihu. Spekulujem, ci dr vravel pravdu, ale netrufam si ho obvinovat. Prisiel mi dost seriozny. A ja sa v tejto oblasti naozaj nevyznam. Skoda, ze som sa ho na to neopytala potom neskor este raz. Dieta malo obvod hlavky 37, islo von zahlavim. Inak ja som moc dobre na zaciatku netlacila...
V tomto mne anibal nepomohol, lebo ten sa ma vytlacat s nadychom a pri porode som sa nadychla a zadrzala dych a az tak tlacila.
Ale ked budem tehotna zas, budem ho znova pouzivat. Snad dr uz potom uppzornim a mozno nastrih nebude treba. Bolo by to fajn, lebo to hojenie pre mna nebolo jednoduche.

neviemodpoved
2. máj 2020

@dominika767 porodu sa neboj... Kontrakcie bolia..... Podla mna netreba

bona69
2. máj 2020

Ja som na nim tiež rozmýšľala, nakoniec som praktizovala len masáž hrádze, samozrejme s mm, no aj keby som sa akokoľvek snažila a cvičila, skončila som s akutnou sekciou, ale bola somnou v pôrodnici mladá baba ktorá s ním cvičila a tiež raz dva porodila a bez šitia

almia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
extempore
2. máj 2020

Je to čistá komercia. Pred prvým tehotenstvom som sa na to pýtala mojej lekárky a ta mi povedala, že o väčšej kravine nepočula. Vraj mala viacero pacientiek, ktore si spolu s Anibalom zaniesli dnu aj slušnú infekciu 😢😢😢 ja som s ničím necvicila a porodila som bez nastrihu a bez akéhokoľvek šitia dve deti, obe mali takmer 4 kilá. Spolubývajúca na izbe v pôrodnici sa, este ked ju viezli na sálu chválila, že to urcite zvládne lebo natrénovala 30 cm. Potom ju priviezli a potrhana bola až po zadok. Počas pôrodu sa telo správa uplne inak ako bežne, aj svalstvo sa inak sťahuje, pružnosť závisí od veku, genetiky a mnohých iných veci. Neblbnite s Anibalom, firma, ktorá to vyrába akurat zarába na ženách, ktore su pokakane z pôrodu.

dominika767
autor
2. máj 2020

@dominika767 ďakujem Vám žienky ❤️

eternity24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cokolada07
28. aug 2020

Ahojte, ja môžem len odporučiť, mne Aniball pomohol. Mám za sebou 2 pôrody a oba bez akychkolvek vonkajších alebo vnútorných poranení. Ak by ste mali záujem posuniem Aniball+ náhradný balónik+sterilizačný pohárik+gél. Cenu dohodneme.

evaachesa
28. aug 2020

@extempore no ono treba dodrziavat hygienu..balonik zakazdym vyvarit...ktovie ako ich damy pouzivali a ci dodrzali dostatocnu hygienu...moj gynekolog mi ho prave naopak odporucal...vdaka baloniku som sa naucila ako spravne predychavat a tlacit...ako prvorodicka som isla rodit s tym ze cca viem co ma caka a nebola som v takom strese. Takze ja ho odporucam a pri dalsom tehu budem opat trenovat 🙂

effy777
27. feb 2022

@lucinka1988 a koľko si nacvičila?

lucinka1988
27. feb 2022

@effy777 31cm pri prvom pôrode a 29cm pri druhom, oba bez nastrihu a jediného poranenia

effy777
27. feb 2022

@lucinka1988 wow 🙌 to je super. Ja som zatiaľ nacvičila 24,5 cm

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre