Aký ste mali druhý pôrod?
29. dec 2021
Aky ste mali druhý porid. Ak prvé dieťa bolo dievča narodilo sa prirodzene. A druhe dieta ma byt chlapec. Na čo sa mám pripraviť? Zatiaľ bol hlavou hore.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2
Aky ste mali druhý porid. Ak prvé dieťa bolo dievča narodilo sa prirodzene. A druhe dieta ma byt chlapec. Na čo sa mám pripraviť? Zatiaľ bol hlavou hore.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Mam za sebou dva prirodzene porody
Prvá dcerka 3600g/52cm v 2017 bol dlhší, horší, roztrhana dnu ak von... trvalo to od 6 večera do druheho dňa do 8:45 kym prišla na svet..Ale zvladli sme to vraj na prvorodičku aj tak krásne ❤️ To som bola hospitalizovaná v nemocke..
Druhý pôrod 2020 chlapec 4150g/54cm bolesti zacali asi o 5 tej po obede a maly bol vonku o 1 hodine..Ale celkovo porod uplne iny, dlho som bola doma...vo vani, prechádzky po byte a rozdychavanie kontrakcii...Snazila som sa to vsetko rozdychat a pripraviť sa na to co ide..Do porodnice som prišla a este na vratnici sa ma pyta ze co a ako kontrakcie, som jej zadrela ze co 5 minut..a oni uz boli každé dve .Do vytahu sama zo sebou, slzy v očiach .. ledva som tam už došla, stihli mi spravyt pásy, doktor ma pozrel aj vraj uz na 8 cm otvorena a ani neviem ako ale na sále bol maly vonku do 10-15 minút na 3zatlacenia..Ani 3/4 hodinu sme sa tam na pôrodnici nezdržali 😬 museli ma strihnut ale to je všetko a niako inak som sa pri porode nedorantala..
Ďakujem Bohu, že sme tu živý a zdravý ❤️💙