icon

Ambulantný pôrod pri cisárskom reze

miskacharly
25. nov 2014

Existuje niečo také ako ambulantny porod aj pri cisarskom reze?ze by sme išli na druhy deň domov?

Strana
z2
misinka26
27. nov 2014

Teba možno na reverz pustia ale malé nie, poisťovňa totiž prepláca pôrod len v tom prípade, že je tam dieťatko 4 dni ... podľa mňa je úplne nezodpovedné hrabať sa po cisárskom na druhý deň domov, ani po prirodzenom to nie je ok, veď to je veľký zásah do tela a organizmu a nikdy nevieš čo sa môže stať, napr sa ti potrhajú stehy alebo dostaneš zápal ... a o bábätku ani nehovorím, pre niečo je asi ten pobyt nutný, aby mu skontrolovali všetko čo majú a prípadne zistili ak je niečo zle ... Nechápem to !!! takto riskovať !!! Bože veď je to len pár dní ...

katrin21
27. nov 2014

@piacere no tak ja som take , co na druhy den lietali po chodbe s dietatom na rukach nechapala...ale o to nejde.. 3 dni som sa nevedela poriadne ani vystrieť, vseobecne ...
Ide skor o to, ze sa moze cokolvek stat, krvacanie, cokolvek. teploty ako sa zacne nalievať mlieko, napr. mne sa aj zapalila trochu jazva, denne mi ju dezinfikovali apod... Doma nie si tak sledovana, je to operacia, to nie je sranda !

Strana
z2