Anketa: Porodili ste prirodzene, alebo sekciou ?
Ahojte maminky,
zaujímalo by ma, aký je podiel sekcií na celkových pôrodoch u mamičiek na MK. Takúto tému som tu ešte nenašla, kde by sa to priamo spočítavalo...
Prosím, nerozpisujte sa o priebehu pôrodu, len či ste mali prirodzený pôrod, alebo cisársky rez.
1. Ak ste rodili prirodzene, či bol použitý vákuumextraktor, alebo kliešte...
2. Ak ste rodili cisárskym rezom, či bol plánovaný, alebo urgentný...
a či spinál, epidurál, alebo celková anestéza...
ďakujem za Vaše odpovede, budem to tu priebežne spočítavať 😉
Ja teda začnem 😉 :
Rodila som 2x cisárskym rezom - urgentným a oba razy v celkovej anestéze...
zaujímalo by ma, aký je podiel sekcií na celkových pôrodoch u mamičiek na MK. Takúto tému som tu ešte nenašla, kde by sa to priamo spočítavalo...
Prosím, nerozpisujte sa o priebehu pôrodu, len či ste mali prirodzený pôrod, alebo cisársky rez.
1. Ak ste rodili prirodzene, či bol použitý vákuumextraktor, alebo kliešte...
2. Ak ste rodili cisárskym rezom, či bol plánovaný, alebo urgentný...
a či spinál, epidurál, alebo celková anestéza...
ďakujem za Vaše odpovede, budem to tu priebežne spočítavať 😉
Ja teda začnem 😉 :
Rodila som 2x cisárskym rezom - urgentným a oba razy v celkovej anestéze...

•
5. jún 20102x prirodzene, vyvolavane, jeden po 9 a druhy po 11dnoch. teraz na 80% sekciou, kvoli babatku.
0
uplne prirodzene, rychlo a lahko, tak ako som si naplanovala 😉 a s manzelom..
1.porod sekcia spinal = predcasny porod v 30 plus 3
2. porod je planovana sekcia a spinal malo by to byt v 37 tt...
2. porod je planovana sekcia a spinal malo by to byt v 37 tt...
Ahojte mamičky,chcem sa vás opýtať či je pravda že po prepichnutí plodovej vody doktorom je bolesť väčšia a kontrakcie silnejšie už vopred dakujem za rady!
@lusinda3009 nemusi byt........o 11,00 mi prepichlo vidu, prvu bolestivu kontrakciu som mala az 17,45, dovtedy som sa otvorila na 8 cm, a citila som to len ako zvlastny tlak, ako ked tvrdne brusko, potom sice bola hodinka tazka, ale dalo sa to zvladnut
vsetky 4 prirodzene bez vyvolavaciek ...vypytali sa same 🙂 🙂 sice 3 s nastrihom a posledny bez nastrihu ....
Začni písať odpoveď...

Odošli