Asistovaný vyvolávaný pôrod - skúsenosti a rady
Ahojte, je tu niekto kto absolvoval asistovany vyvolavany pôrod?
Asistovany myslíš v nemocnici nie ?
Ja
@tinka3435 čo všetko to obnasalo? Vyvolávali ti ho skôr ako si mala termín pôrodu?
@tinka3435 čo všetko to obnasalo? Vyvolávali ti ho skôr ako si mala termín pôrodu?
Termín som mala 2.8.2024 ale 29.7. mi začala odtekať plodová voda no pôrod sa nerozbiehal.Dva dní mi dávali antibiotiká v infuzii kvôli tomu aby malý nedostal infenkciu no pôrod nikde .Tak na tretí deň mi teda doktor povedal poďme to vyvolať a dal mi tam dole 🤣nejakú tabletku úplne hlboko.Par hodín nič a zrazu bolesti ktoré sa extrémne stupnovali nabiehali veľmi rýchlo tie kontrakcie .Nechcem strašiť ale myslela som že od bolesti rozhryziem posteľ minimálne.A potom pôrod .Ono s vyvolávanim je to rýchle ale o to bolestivejšie
Mne 10 dni po termíne keď sa nič nedialo. Tabletka za krčok, o pár hodín prepichnutie vody, ale stále pôrod bez postupu, nakoniec akútna sekcia. Viac menej to išlo rýchlo, ráno som prišla do nemocnice, o 15 som už bola aj po sekcii.
Praskla mi voda o 23.00 do rana nic rano o 7 tabletka nic sa nedialo o 10 klystir stale nic pred 12 mierne bolesti, epidural. O 12:30 som zacala mat kontrakcie a 12:59 na svete. Prvorodicka
Mňa to čaká dnes, týždeň pred termínom. A teda začínam sa toho obávať. Že to bude rýchle, ale extrémne bolestivé. A neviem ani aký postup zvolia
Mňa to čaká dnes, týždeň pred termínom. A teda začínam sa toho obávať. Že to bude rýchle, ale extrémne bolestivé. A neviem ani aký postup zvolia
Držím ti palce nech to dobre dopadne a veľa sa nenatrapis
@anonym_autor mňa to tiež dnes čaká, idú mi dať tabletku, ale dávajú si načas. Už by som to rada mala za sebou
Držím ti palce nech to dobre dopadne a veľa sa nenatrapis
@tinka3435 ďakujem
Nemáš za čo ak budeš mať čas a energiu daj vedieť ako si dopadla 🙂
@tinka3435 okicko 🙂 popravde už ma brucho a všetko bolí od stresu

Ja