Babské rady nefungujú, čo robiť po termíne?
👋 Som 40/3 tt a nič sa nedeje vo štvrtok už 5 poradňa odporučte mi čo mám robiť tie babské rady absolútne nepomáhajú som celá spuchnuta nohy mám ako vankúše ruky ani nehovorím a mám už aj nízky tlak ! Som z toho na nervy 😏
@simonka1161 ja som rodila tyzden po termine nepomohlo mi vobec nic z tych rad ja som sa bala vyvolavania.. paradoxne som zacala rodit v den ked som si povedala ze kaslem na babske rady a zmierila som sa s tym ze mi budu vyvolavat
Nič nič nič nič. Akurát stres a nervy, že to nejde. Zabrala vyvolávačka. Vydrž, už to bude len pár dní..pospi si alebo len v tichu a kľudne sa najedz, ľahni si.
sex 🙂
@ibrunova nič ved ráno a večer kexsujem hah ach bože
@simonka1161 ešte kedysi si dávali čaj z malinových listov
@simonka1161 ja tiez som bola 40+6tyz. Nakoniec som musela ist na vyvolavacku, malému sa nechcelo ísť von 🤣
@simonka1161 ja si myslím, že napriek všetkému nepomoze nič. Pokial ti "drzi" krcok a nic sa nedeje, aby si si skôr neublížila ako pomohla. Netlacila by som preto zbytocne na "pilu". Vyskúšala by som možno sex, či by nepomohlo, inak nič. A najmä zbytočný stres ti nepomôže určite. Skôr sa uvoľní a nechaj tomu už voľný priebeh. Teš sa na bábätko, o chvilku tu bude s tebou 🥰 drzim palce 🍀✊
Nic ti nepomoze😂 ja som robila vsetko mozne a nic. Proste ked bude babo ready, pojde to. Daj sa do kludu. Nechcem ti hovorit, ze uzi si posledne dni, lebo to uz sa v tomto stave neda, ale za chvilu bude po tom a budes sa citit ako znovuzrodena
Treba si uvedomiť, že pôrod začne vtedy keď bude tvoje telo a dieťa pripravení, nie kedy ty chceš. Rodila som 2x v 42 týždni.
Chod na polnovu turu.
2 z mojich 3 tehotenstve som dotiahla do 42tt. Skúšala som všetko, fakt všetko. Žiadny z babskych rad nezabral , jedine vyvolavacka.
@nin12345 na podobne 🤣🤣🤣 v deň kedy som si povedala ze už sa ani nepohnem a fitloptu som s revom sfukla som začala rodiť 🤣
Pôrod spúšťajú hormóny
Toto je celá veda, tie všetky babské rady sú skôr náhoda, ze žena po nich porodila, proste by sa pôrod spustil aj tak, len keď to bolo po nejakej takej "blbinke" tak si myslí, ze aha, funguje to.
No nie, nefunguje. Proste pokiaľ sa nevyplavia tie potrebné hormóny, môžeš aj 100km prejsť a umyť 200 okien a nepomôže to, akurát budeš unavená a môže to byť skôr kontraproduktívne.
Ja som rodila v 41+1,uz som mala ísť na vyvolavacku a spustilo sa to samo. Daj sa do kľudu a nechaj to buď na prírodu alebo potom na "zdravotníctvo"

Vitaj v klube. Ja som 40+5 a tiež som z toho na nervy