Bielkovina v moči v 40 týždni

ivula20
28. nov 2012

ahojte baby chcela by som sa spytat mali ste niektora bielkovinu v moci ? v 40tyzdni ... tlak mam dobry 120/90

sendy182
28. nov 2012

@ivula20 no čo už........tak si uži ešte tehu bruško.....ani sa nenazdáš a bude na svete.......bábatko 🙂 bude bohu vďaka 🙂 😉

dedenini
29. nov 2012

@ivula20 neviem ako to je na svk lebo ja zijem v UK..ale ja sama som mala podozrenie ze mam preklempsiu... bo som vela citala otom , mala som velmi naliate nohy vodou... moja noha bola jak trojta..ani topanky som neobula, a ledva uz aj slapky... zistili mi to tak.ze bola som na normalnej kontrole... a doktorke sa tie nohy uz nezdali, ze to je moc.. tak ma poslala do velkej nemocnice na vysetrenie... tam mi brali krv, potom sa ma pytali na vselico, tam aj tym ze som videla tie trblietky, to bol ten vysoky tlak, tak sa im to potvrdilo..aj v moci tie bielkoviny... tak si ma tam hned nechali na pozorovanie 24 hodin... neustale v noci by kontrolovali tlak a moc... a nakoniec si ma tam nechali ze dieta musi okamzite von, lebo som mala tu preklempsiu... je to nebezpecne pre dieta... tak mi dali vyvolavacku a rodila som 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre