Bol niekto z vás na opätovnom zašívaní po pôrode?
tuto temu som nenasla, asi nas 'stastnych' nie je vela...
dcerka sa mi narodila pred 7mesiacmi, po 8t som mala stale dole bolesti a akesi nepohodlie. neskor sa bolesti stupnovali a nemohla som poriadne chodit (mala som pocit,ze mi kilove zavazia tahaju spodok nadol 😔 ), pri umyvani som doslova trpela, sedenie mi tiez robilo problemy. sex som nebola schopna mat vobec. nezmestil sa mi tam ani len malicek!!! 😠 doktor povedal,ze sa to hoji a gynekolog ze som zasita natesno a musim ist na operaciu....
kolke z vas ju podstupili alebo naopak nepodstupili? boli ste schopne beznych veci ako chodenie,sedenie a sex? mam obavy,ci to tentokrat je zasite dobre 😒
@daniela1974 no ved aj mne je zle z toho,same kremiky masticky,operacie,booooooze aaa to mam rodit normalneeee???
Ahojte, tiež mam podobný problem ako píšete, po šestonedeli som bola na kontrole u gynekologičky a ta mi povedala že mam malu otvorenu dierku rovno pod vstupom , že je to tak na jeden steh. Mam ist za doktorkou ktorá ma zašívala nech sa na to pozrie, neviete či pred dodatočným zašitím aj ked je to len 1 steh mi to aspon trošku umrtvia??
Mam otazku, na maminy,ktore mali problemy s divym masom. Mozem z toho spinit? Lebo vytery mam v poriadku,ale stale mam akokeby vytok. Aj na preventivke bolo vsetko v poriadku. Mam.to na hradzi zvonka, je.to citlive. Moze to aj zmiznut alebo odpadnut,neveiete? Moja.gynekologicka s tym.nic nechce robit
@hathor1231 ja to mám už tri roky ťahanie celej nohy až do päty poškodený pudendalny nerv uväznený ani op nepomohli a už som ich mala 7

Baby,mam taku,mozno hlupu otazku.....maly ma uz 3,5roka....no po porode ajo ma zasili,tak nasledujuci den bol syncek prevezeny do kardiocentra....ja som sa mozrejme isla s nim...roztrhol sa mi vsak este vtedy uplne vrchny steh pri vchode do posvy....lekar to po siestich tyzdnoch videl,ale nejak neriesil.Mna to vsak trapi dodnes....ostala mi tam akoby diera.Vadi mi to nielen esteticky,ale aj pri sexe. Proste "velka aj pre cernocha".... Myslite,ze aj s takymto casovym odstupom sa s tym este da nieco robit???Prave zajtra idem ku gynekologovi,ale neviem,ci mam vobec s takouto otazko vyplavat ☹